1. siječnja S.A.R.S. objavljuje live album iz Doma sportova

Live album ‘Mir i ljubav’ izlazi 1. siječnja 2015. u digitalno obliku, a sredinom siječnja i na CD-u.

S.A.R.S. - Mir i ljubav
S.A.R.S. – Mir i ljubav

Koncert grupe S.A.R.S. u zagrebačkom Domu sportova 25.10.2014. bio je, bez ikakve sumnje, najupečatljiviji događaj glazbene godine u regiji. Jedna od najvećih sportskih dvorana regije, koju su na vrhuncima svojih karijera punili predvodnici prve lige domaćih rokera, bila je tog dana poprište dvoipolsatnog izljeva međusobne ljubave između zagrebačke publike i beogradskog benda. Ovaj trijumfalni trenutak u karijeri S.A.R.S.-a, koji Zagreb i danas prepričava, zabilježen je na live albumu Mir i ljubav, koji 1. siječnja 2015. izlazi kao digitalno izdanje.

Album sadrži 15 pjesama i predstavlja presjek dosadašnje karijere i svojevrsnu “best of” kompilaciju, obogaćenu nezaboravnim ambijentom i emotivnim nabojem koji prožima sve 73 minute ove koncertne svetkovine. Album će prvo biti objavljen u digitalnom formatu, a možete ga preslušati na Deezeru: http://www.deezer.com/album/9387510

Fizičko, CD izdanje albuma pojavit će se u prodaji u regiji sredinom siječnja, kao zajedničko izdanje Dallas Recordsa i Lampshade Medije.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X