1. siječnja S.A.R.S. objavljuje live album iz Doma sportova

Live album ‘Mir i ljubav’ izlazi 1. siječnja 2015. u digitalno obliku, a sredinom siječnja i na CD-u.

S.A.R.S. - Mir i ljubav
S.A.R.S. – Mir i ljubav

Koncert grupe S.A.R.S. u zagrebačkom Domu sportova 25.10.2014. bio je, bez ikakve sumnje, najupečatljiviji događaj glazbene godine u regiji. Jedna od najvećih sportskih dvorana regije, koju su na vrhuncima svojih karijera punili predvodnici prve lige domaćih rokera, bila je tog dana poprište dvoipolsatnog izljeva međusobne ljubave između zagrebačke publike i beogradskog benda. Ovaj trijumfalni trenutak u karijeri S.A.R.S.-a, koji Zagreb i danas prepričava, zabilježen je na live albumu Mir i ljubav, koji 1. siječnja 2015. izlazi kao digitalno izdanje.

Album sadrži 15 pjesama i predstavlja presjek dosadašnje karijere i svojevrsnu “best of” kompilaciju, obogaćenu nezaboravnim ambijentom i emotivnim nabojem koji prožima sve 73 minute ove koncertne svetkovine. Album će prvo biti objavljen u digitalnom formatu, a možete ga preslušati na Deezeru: http://www.deezer.com/album/9387510

Fizičko, CD izdanje albuma pojavit će se u prodaji u regiji sredinom siječnja, kao zajedničko izdanje Dallas Recordsa i Lampshade Medije.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X