Beyoncé krajem srpnja objavljuje album ‘Renaissance’

Njezin prvi solo album od 2016. stiže 29. srpnja.

Beyoncé (foto: Wikipedia)

Beyoncé se vraća, a njezin novi album “Renaissance” izlazi 29. srpnja. Tako barem stoji u popisu proizvoda na njezinoj web stranici. Ploča je, čini se, podnaslovljena “act i”. Tweetovi sa streaming servisa aludirali su na album nakon što je biografija pjevačice na društvenim mrežama ažurirana naslovom i datumom. U skladu s njezinim tajanstvenim strategijama, dodatne informacije nisu otkrivene, iako neprovjereni tweet s neumornog fan računa Beyoncé Legion sugerira da je “Renaissance” album od 16 pjesama.

Eru nenajavljenih izdanja Beyoncé započela je u noći 13. prosinca 2013., kada je iznenadila svijet objavivši svoj istoimeni vizualni album. Tjedan dana prije nego što je objavila “Lemonade”, podijelila je teaser trailer za svoj vizualni album, a detalji nisu otkriveni sve dok nije objavljen cijeli album.

Otkako je objavila “Lemonade”, udružila se s JAY-Z-om na albumu “Everything Is Love” iz 2018. Godine 2019. objavila je “Homecoming”, live album i koncertni film koji je dokumentirao njezin kultni s Coachelle. Pojavila se u filmu i soundtracku Disneyevog remakea Kralja lavova, a 2020. izdala je još jedan vizualni album, “Black Is King”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X