Gretta predstavlja ‘Astronauta’

Spot stiže idući tjedan.

Gretta (foto: Davor Puklavec)

Nakon ljetnih nastupa, zagrebački rock kvartet Gretta predstavlja novi singl “Astronaut”, kojim otvaraju novo poglavlje nakon 18 godina postojanja. Pjesma je snimljena u studiju legendarnog zagrebačkog producenta Denykena, a najavljuje EP koji će biti objavljen krajem tekuće godine. Glazbu i tekst potpisuju Hrvoje Medanić i Tomislav Čubek, dok su aranžman radili Denis Mujadžić Denyken i svi članovi Grette.

“Astronaut” će biti premijerno izveden na koncertu u klubu “Dva Osam” (ex Jabuka) u petak, 21.10. Koncert počinje u 21 sat, cijena ulaznice je 40 kuna u pretprodaji, a 50 kuna na dan koncerta.

“U osamnaest godina postojanja benda svirali smo u gotovo svim zagrebačkim klubovima i dvoranama, ali nikad do sada nismo imali priliku nastupiti u ovom legendarnom klubu. Iz tog razloga, koncert nas nevjerojatno veseli i motivira! Uvijek je lijepo svirati kod kuće pred svojim dugogodišnjim fanovima i prijateljima. Uz presjek dosadašnje karijere, svirat ćemo i nekoliko potpuno novih pjesama, koje će se naći na našem novom EP-u”. – poručuju članovi Grette.

Videospot “Astronaut” je snimio i režirao Dimitar Dimitrovski Badi, a biti će objavljen idući tjedan.

“Za snimanje spota smo iznajmili pravo astronautsko odijelo, koje nam je stiglo iz Rijeke. Bilo je iznimno zanimljivo “paradirati” u samom centru Zagreba obučen kao astronaut i promatrati začuđene reakcije stanovnika Zagreba i brojnih turista. Osjećao sam se kao pravi astronaut, doslovno kao da sam pao s Marsa. Jako smo zadovolji kvalitetom spota, zahvaljujemo Badiju na odličnoj ideji te vjerujemo da će se spot svidjeti i gledateljima.” – kaže Tomislav Čubek, frontmen Grette.

Gretta iza sebe ima nekoliko stotina odsviranih koncerata po Hrvatskoj i regiji, snimili su 5 studijskih albuma, dobitnici su Porina, osvajači Rock off nagrade te dobitnici još niza glazbenih nagrada i priznanja. Singlom “Astronaut” najavljuju novi EP radnog naziva “Svaki dan je srijeda”, koji će izaći krajem godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X