Queens of the Stone Age otkazuju preostale koncerte za ovu godinu

Frontmen Josh Homme koji prima ‘osnovnu medicinsku skrb’, kažu, ‘nije imao drugog izbora nego da mu zdravlje bude prioritet’.

Josh Homme (foto: Boris Podobnik)

Queens of the Stone Age objavili su da su otkazali ili odgodili sve svoje preostale koncerte za ovu godinu kako bi frontmen Josh Homme “primio osnovnu medicinsku skrb”.

Ranije ovog ljeta, QOTSA su bili prisiljeni tkazati nekoliko nastuoa na svojoj europskoj turneji, uključujući i dva najavljena na zagrebačkoj Šalati, jer se Homme morao vratiti u Sjedinjene Države na hitnu operaciju.
Novopogođeni koncerti su svi sjevernoamerički nastupi koji su se trebali održati ove jeseni.

U svojoj novoj izjavi Queens of the Stone Age napisali su sljedeće: “QOTSA sa žaljenjem objavljuje otkazivanje i/ili odgodu svih preostalih nastupa za 2024. godinu. Joshu nije preostalo ništa drugo nego da da svoje zdravlje kadoživi o prioritet i prima osnovnu medicinsku skrb tijekom ostatka godine. Josh i obitelj QOTSA jako su zahvalni na vašoj podršci i vremenu koje smo proveli zajedno tijekom godine. Nadamo se da ćemo se ponovno vidjeti 2025. godine.”

Iako nikakvo specifično zdravstveno stanje nije spomenuto ni u jednoj izjavi koju su izdali ovog ljeta, Homme je u intervjuu iz lipnja 2023. otkrio da mu je godinu dana prije dijagnosticiran neodređeni rak. Nekoliko mjeseci kasnije, u studenom 2023., otkrio je da više nema rak.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X