2Cellos rasprodali Pulsku Arenu

Prodane su i poslijednje ulaznice za tribine koje su dodatno izgrađene radi iznimnog interesa za ovaj koncert, javlja organizator.

2Cellos u Barceloni (Foto: Promo)
2Cellos u Barceloni (Foto: Promo)

Ovo je samo još jedan od ‘sold out’ koncerata koje 2Cellos nižu na svojoj iznimno uspješnoj “Score” turneji. Uz Zagrebačku filharmoniju, pirotehniku i bogatu produkciju, ovaj virtuozni duo sprema pravi spektakl u pulskoj Areni.

Koncert, na koji su svoj dolazak najavile mnoge posznate osobe, održat će se točno 5. godina nakon prvog koncerta na istom mjestu – ovoga puta bez ijednog slobodnog sjedala čak 10 dana prije održavanja. Time su 2Cellos još jednom potvrdili status svjetskih zvijezda i vrhunskih muzičara.

U subotu su 2Cellos otvorili svoj ljetni dio europske turjene rasprodanim koncertom u Barceloni, slijede četiri koncerta u Italiji, te dugoočekivani koncert u Puli koji je ujedno i jedini koncert u Hrvatskoj ove godine.

2Cellos će u Puli sa Zagrebačkom filharmonijom posjtiteljima pružiti jedinstvani doživljaj. S orkestrom će u prvom dijelu stvoriti magičnu atmosferu njihova klasičnog repertoara i slavnih filmskih skladbi s novog albuma. Drugi dio koncerta će se nastaviti u rock i pop izdanju s kojim su se 2Cellos predstavili publici diljem svijeta .

Vrata Arene se otvaraju u 19 sati a koncert počinje u 21. Mole se svi posjetitelji da dođu na koncert na vrijeme kako se ne bi stvarale gužve na ulaznima.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X