2Cellos rasprodali Pulsku Arenu

Prodane su i poslijednje ulaznice za tribine koje su dodatno izgrađene radi iznimnog interesa za ovaj koncert, javlja organizator.

2Cellos u Barceloni (Foto: Promo)
2Cellos u Barceloni (Foto: Promo)

Ovo je samo još jedan od ‘sold out’ koncerata koje 2Cellos nižu na svojoj iznimno uspješnoj “Score” turneji. Uz Zagrebačku filharmoniju, pirotehniku i bogatu produkciju, ovaj virtuozni duo sprema pravi spektakl u pulskoj Areni.

Koncert, na koji su svoj dolazak najavile mnoge posznate osobe, održat će se točno 5. godina nakon prvog koncerta na istom mjestu – ovoga puta bez ijednog slobodnog sjedala čak 10 dana prije održavanja. Time su 2Cellos još jednom potvrdili status svjetskih zvijezda i vrhunskih muzičara.

U subotu su 2Cellos otvorili svoj ljetni dio europske turjene rasprodanim koncertom u Barceloni, slijede četiri koncerta u Italiji, te dugoočekivani koncert u Puli koji je ujedno i jedini koncert u Hrvatskoj ove godine.

2Cellos će u Puli sa Zagrebačkom filharmonijom posjtiteljima pružiti jedinstvani doživljaj. S orkestrom će u prvom dijelu stvoriti magičnu atmosferu njihova klasičnog repertoara i slavnih filmskih skladbi s novog albuma. Drugi dio koncerta će se nastaviti u rock i pop izdanju s kojim su se 2Cellos predstavili publici diljem svijeta .

Vrata Arene se otvaraju u 19 sati a koncert počinje u 21. Mole se svi posjetitelji da dođu na koncert na vrijeme kako se ne bi stvarale gužve na ulaznima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X