3. izdanje HNK-a napunilo Booksu, pobjednik Bojan Mandić

Obzirom da je u prošlom izdanju kviza DJ Seljo (Ivan Ramljak) završio na zadnjem mjestu, njegov nekadašnji kolega DJ Čoban, odnosno novinar Bojan Madić se uspješno ‘osvetio’ i pobijedio u 3. činu Hrvatskog Narodnog Kviza održanog u četvrtak u Booksi.

S lijeva na desno: Ante Vukelić, Bojan Mandić i Domagoj Jakopivić Ribafish (Foto: Walter Thompson)

Kako je biti u ulozi natjecatelja HNK-a osjetio je Domagoj Jakopović Ribafish na trećem izdanju popularnog glazbenogo kviza održanog u četvrtak u Booksi, obzirom da mu se isti toliko svidio od prošlog izdanja kad je bio u ulozi pomagača voditeljici Rei Hadžiosmanović. No nije osjetio kako je biti pobjednik…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KlhtH794Yv8[/youtube]

A pobjednik 3. kviza bio je novinar Bojan Mandić s ukupno osvojenih 9 bodova. Na drugom mjestu bio spomenuti Ribafish s 8 bodova i na posljednjem trećem mjestu završio je Ante Vukelić sa 6 bodova. Bojan je za nagradu dobio novi album Gorana Bareta i Majki, ulaznicu za koncert grupe Lamb u Tvornici i knjigu autora Branka Kostelnika “Moj život je novi val”.

Mima Simić bila je ovog puta zadužena za ždrijebanje iz kvizne teće, zbrajanje bodova (u tome se nije proslavila), te podbadanje natjecatelja (u tome se proslavila)

Pobjednik se nije nazirao da samog kraja izjednačene borbe, iako je u prvome dijelu Ribafish vodio, Mandić i Vukelić su ga u drugom dijelu sustigli.

Booksa je bila puna, a počeli su se minglati i neki kulturni uglednici, čija imena ipak nećemo iskoristiti ovdje u promotivne svrhe, jer ipak je najvažni u svemu sam kviz i zabavu i testiranje znanja koje pruža.

Eh, Ribafish baš si se ponadao...

Sljedeći kviz na rasporedu je u četvrtak, 8. prosinca kad je slučajno i obljetnica smrti Johna Lennona, a svi zainteresirani za sudjelovanje u HNK-u mogu se prijaviti na e-mail [email protected]. Na dan natjecanja će na Ravno do dna moći provjeriti jesu li ušli u uži krug izbora.

Pitanja s trećeg izdanja Hrvatskog narodnog kviza zaigrajte na našem portalu ovog vikenda.

A koja hrvatska pjevačica je otpjevala klasik Glorie Gaynor pogodite iz urnebesne točke Viralnog Bože:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Xzok0VNbJqo[/youtube]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X