8. Ljetne noći Teatra Exit u Muzeju za umjetnost i obrt

Osmu godinu zaredom zagrebačku ljetnu kulturnu ponudu upotpunit će Ljetne noći Teatra Exit u Muzeju za umjetnost i obrt koje ove godine traju od 28.06. do 2.08. 2017.

8. Ljetne noći Teatra Exit
8. Ljetne noći Teatra Exit

Na ovogodišnjim Ljetnim noćima u atriju MUObit će izvedena 22 naslova, a osim hit predstava s redovnog repertoara Teatra EXIT, poput „Njuški“, „SHAKEspearea na Exit“, „Kako misliš mene nema?!“, „Taksimetra“, „Pluća“,„CABAres CABArei“, „Izloška br. 49“, „Balona“, „Münchhausena“ i dr., publika će moći pogledati četiri regionalna i četiri domaća gostovanja te suradnju zagrebačke i američkekazališne akademije.

Program 28.06. u 21h otvara Rakan Rushaidat hit monodramom„Ja, tata!“, a osim Exitovih ostvarenja gledatelji će imati priliku uživati u predstavama iz regije kao što su „Franky i Johnny“, nastalu u koprodukciji Narodnog pozorišta u Beogradu, Narodnog pozorišta Sombor i Beo art produkcije iz Beograda, te nagrađivana„Čekaonica“u koprodukciji beogradskog Ateljea 212 i Kulturnog centra Pančevo. Pred sam kraj, festivalu će se pridružiti gosti iz Bosanskog narodnog pozorišta iz Zenice s predstavom „Gluha svadba“ te Gradsko pozorište Jazavac iz Banja Luke s predstavom „Malo blago“.

Od domaćih gostovanja publika će moći pogledati legendarne „Stilske vježbe“ Kazališta Planet Art s Perom Kvrgićem i Lelom Margitić, nagrađivanu predstavu „Kako život“ Kazališta Moruzgva, „Nemreš pobjeć od nedjelje“ Ludens Teatra te „Oleannu“Putujućeg kazališta i Scene Ribnjak.

Sve predstave počinju u 21 sat, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni Muzeja za umjetnost i obrt ili putem Ulaznica.hr. Sve informacije o programu i predstavama nalaze se na www.teatarexit.hr.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X