8. Ljetne noći Teatra Exit u Muzeju za umjetnost i obrt

Osmu godinu zaredom zagrebačku ljetnu kulturnu ponudu upotpunit će Ljetne noći Teatra Exit u Muzeju za umjetnost i obrt koje ove godine traju od 28.06. do 2.08. 2017.

8. Ljetne noći Teatra Exit
8. Ljetne noći Teatra Exit

Na ovogodišnjim Ljetnim noćima u atriju MUObit će izvedena 22 naslova, a osim hit predstava s redovnog repertoara Teatra EXIT, poput „Njuški“, „SHAKEspearea na Exit“, „Kako misliš mene nema?!“, „Taksimetra“, „Pluća“,„CABAres CABArei“, „Izloška br. 49“, „Balona“, „Münchhausena“ i dr., publika će moći pogledati četiri regionalna i četiri domaća gostovanja te suradnju zagrebačke i američkekazališne akademije.

Program 28.06. u 21h otvara Rakan Rushaidat hit monodramom„Ja, tata!“, a osim Exitovih ostvarenja gledatelji će imati priliku uživati u predstavama iz regije kao što su „Franky i Johnny“, nastalu u koprodukciji Narodnog pozorišta u Beogradu, Narodnog pozorišta Sombor i Beo art produkcije iz Beograda, te nagrađivana„Čekaonica“u koprodukciji beogradskog Ateljea 212 i Kulturnog centra Pančevo. Pred sam kraj, festivalu će se pridružiti gosti iz Bosanskog narodnog pozorišta iz Zenice s predstavom „Gluha svadba“ te Gradsko pozorište Jazavac iz Banja Luke s predstavom „Malo blago“.

Od domaćih gostovanja publika će moći pogledati legendarne „Stilske vježbe“ Kazališta Planet Art s Perom Kvrgićem i Lelom Margitić, nagrađivanu predstavu „Kako život“ Kazališta Moruzgva, „Nemreš pobjeć od nedjelje“ Ludens Teatra te „Oleannu“Putujućeg kazališta i Scene Ribnjak.

Sve predstave počinju u 21 sat, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni Muzeja za umjetnost i obrt ili putem Ulaznica.hr. Sve informacije o programu i predstavama nalaze se na www.teatarexit.hr.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X