A Weekend Block Party donosi jamajkansku hranu, craft pivo i PDV pop-up trgovinu ploča

Četiri dana podijeljena su na dub četvrtak, hip-hop petak, house subotu i soul nedjelju, a svi kupci ulaznica ostvaruju
popuste na ulaznice za pojedine ljetne festivale.

A Weekend Block Party

A Weekend Block Party, zagrebački festival pod otvorenim nebom, vraća se u dvorište The Garden Breweryja na Žitnjaku od 28. do 31. ožujka. The Garden i Pozitivan ritam timovi ponovno udružuju snage i slave dolazak proljeća uz Zion Train feat. Michela Grena, Skratch Bastida, Tensnakea i Jacka Tysona Charlesa, s jakom domaćom podrškom, a sve upakirano u dub i reggae četvrtak, hip hop petak, house subotu i soul nedjelju.

Poput prave kvartovske zabave, uz mnoštvo izvođača događaj najavljuje proljeće uz craft pivo i hranu te PDV dućan ploča i merchandisea. Po prvi put u Zagrebu moći ćete okusiti pravu Jamajku na tanjuru, odakle stiže Mr Jerk i donosi najfinije začine i namirnice s kojima će sve dane festivala kuhati svoju poznatu svinjetinu, piletinu, curry i salate. Uz sve to ide jamajkanski punč s Gardenovim stoutom, a pridružuje mu se zagrebački BarBaQ. Tim PDV-a je pripremio poseban pop-up dućan ploča s probranim vinilnim naslovima koji će se moću kupiti na licu mjesta. Bit će dostupna bogata selekcija žanrova usko vezanih za ovaj nesvakidašnji tulum kao i pripadajući festivalski merchandise, te razne potrepštine i dodaci koje omogućuju da vinili u kolekciji budu u vrhunskom stanju.

Kao najavu ljetnih festivala u organizaciji The Gardena i Pozitivnog ritma, kupci koje svoje ulaznice za A Weekend Block Party kupe The Garden Breweryju i u PDV dućanu na prvom katu Pločnika ostvaruju 10% popusta na ulaznice za Seasplash Festival, kao i Love International Festival, ali i 50% popusta na ograničenu količinu ulaznica za Young Marca u The Garden Breweryju. Svi kupci ulaznica za A Weekend Block Party u PDV dućanu i The Garden Breweryju na poklon također dobivaju poseban festivalski AWBP Pilsner.

A Weekend Block Party 2019 u suradnji The Gardena i Pozitivnog ritma najavljuje proljeće uz provjerenu formulu žanrovsko različitih nastupa. Prvu veliku sezonsku open-air zabavu u Zagrebu otvorit će u četvrtak, 28. ožujka, Zion Train koji stižu u sklopu 30 godina karijere, jedni od najutjecajnijih svjetskih dub sound systema u pratnji vokalistice Michele Grene. Podršku glavnim gostima dat će domaći soundsystem Digitron, dub bend Bamwise i Rasta Altitude Sound (R.A.S.).

Drugi dan, petak, obilježit će hip hop žanr i trenutno od jedan od njegovih najvećih majstora na gramofonima – kanadski Skratch Bastid, najomiljeniji DJ vašeg omiljenog DJ-a. Za njega će publiku zagrijati domaće hip hop poslanstvo Frx, Phat Phillie, Soul Bader i Sinke Fresh.

Subotnju house večer 30. ožujka režira autor plesnih megahitova Tensnake koji dolazi live u dvorište pivovare. Tu je i zagrebački M.I.L.E, LukadeLux, te Big Danny Kane.

Zadnji dan A Weekend Block Partyja je nedjelja, a popodnevno druženje režirat će Adriatic Coasting uz novu soul zvijezdu Jacka Tysona Charlesa, a tu su i Iva, Matija Duić, i Nick & Pepi.

Ulaznice su dostupne u sustavu Entrio.hr. Pretprodajna cijena za sva četiri dana je 250 kuna, 350 na ulazu. Dnevne ulaznice za četvrtak u pretprodaji su po 70 kuna, na ulazu 90 kuna, za petak i subotu 90 kuna u pretprodaji i 120 kuna na ulazu, te za nedjelju 50 kuna u pretprodaji, 70 na ulazu.

28.3. Dub & Reggae Thursday 18:00 – 02:00

ZION TRAIN FEAT. MICHELA GRENA (GB/IT)
Digitron
Bamwise
R.A.S.

29.3. Hip hop Friday 18:00 – 04:00

SKRATCH BASTID (CA)
Frx
Phat Phillie
Soul Bader
Sinke Fresh

30.3. House Saturday 18:00 – 04:00
TENSNAKE (DE)
LukadeLux
M.I.L.E.
Big Danny Kane

31.3. Soul Sunday 12:00 – finish
JACK TYSON CHARLES (GB)
IVA
Matija Duić
Nick & Pepi

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X