Air – nakon 110 godina Francuzi opet na Mjesecu

Kraljevi elektronike i apsolutni vladari ambijentalnog chill out zvuka Nico i JB poznati pod zajedničkim imenom Air, 6. veljače objavili su sedmi po redu studijski album ‘Le Voyage dans la Lune’.

Air 'Le Voyage dans la Lune'

Inspiracija vizualnom identitetu ovog izdanja je roman pionira znanstvene fikcije Julesa Vernea “Put na Mjesec” odnosno film koji je inspiriran tim romanom 1902. snimio francuski iluzionist i filmaš Georges Méliès.

Točno 110 godina nakon premijere film je ponovno prikazan u odabranim američkim kinima. Film u trajanju od 15 minuta je u potpunosti restauriran te mu je dodana boja i prikazuje se uz dokumentarni film “The Extraordinary Voyage”, jednosatni prikaz procesa restauracije.

Dugoočekivani novi album Aira publiciran je kao limitirano specijalno izdanje CD-a i DVD-a . Obzirom da u izborniku zemalja za narudžbu nećete naći Hrvatsku pokušajte do svog “zraka” doći u Dallas Music Shopovima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X