OSA (One Step Away) ima novi singl i životinjski video spot ‘Sad je (naj)bolje’

Progonjeni tezom da je prije bilo bolje, naši punk rockeri One Step Away predstavljaju novi singl ‘Sada je (naj)bolje’. Zbog karantene razdvojeni u tri grada, Zagrebu, Koprivnici i Varaždinu, glavne uloge u novom videospotu prepustili su – domaćim životinjama.

One Step Away u Vintage Industrialu (Foto: Matej Kopecki)

„Oduvijek me progonila i pomalo gutila ta fraza ‘V naše vreme je sve bilo kak spada, a vi danas nemate pojima o ničemu, a kamoli životu’. Slažem se, al’ u nekom drugom životu. Možda oni koji spavaju čak i vjeruju u to.“ – o singlu objašnjava autor teksta i vokal benda Zoran Piberčnik Zoki te nadodaje: „Rezime svega je – da ste VI prije bili tol’ko pametni, ne bi se MI danas bavili z glupostima.Nikad nije bilo bolje, al’ nije bilo ni gore. Bilo je točno onako kako je trebalo i biti, samo je to trebalo prihvatiti. Sve ostalo su samo nijanse…“

Pjesmu„Danas je (naj)bolje“ snimao je i producirao Dražen Gavrilović Gara, dok je za videospot zaslužan Dinko Šimac (Beyond Pines Films).

One Step Away osnovani su 2000. godine. Prvijenac “V šumi drjeva falidu” (2005.) izdaju samostalno i ubrzo postaju primjećeni i prihvaćeni među širom punk publikom. Nakon nekoliko godina pauze, s promjenjenom postavom plasiraju drugi album “Ni grama srama” (2016.) nakon čega intenzivno sviraju na mnogim domaćim i stranim festivalima (Ferragosto JAM, Punk Rock Holiday, Rocklive, RiRock, Sick as we are, 3FF, Organizirani kaos i drugima). Treći album, s kojeg su dosad predstavljeni singlovi „Kutak ljubavi“ i „Sada je (naj)bolje“ izaći će za diskografa Dostava Zvuka.

One Step Away su:

Zoran Piberčnik – bas, vokal
Bojan Kurbanjev – gitara
Domagoj Čokonaj – gitara
Marko Kuhar – bubnjevi

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X