Jasenko Houra i Mladen Bodalec odsad će nastupati pod imenom Houra Grupa

Početkom srpnja donesena je privremena sudska mjera kojom je Houri i Bodalecu zabranjeno korištenje imena Prljavo kazalište.

Jasenko Houra (foto: Wikipedia)

U najavi za festival Fusion u Splitu gdje su trebali nastupati kao Prljavo kazalište sada kao novi naziv benda pod kojim će nastupati Jasenko Houra i Mladen Bodalec stoji ime Houra Grupa, javlja Index.

Sad je organizator najavljenog koncerta u Zadru napisao: “Vuk mijenja svoju dlaku, ali ćud nikad. Možda se neće zvati Prljavo Kazalište, Prljavci ili slično, ali zato hitove, dušu i energiju nitko ne može oduzeti na velikom koncertu 30.07. u našem čarobnom vrtu. Sve ostaje isto osim imena benda. Poštivajući sudske odluke, sve objave na našim stranicama od dana donošenja sudske odluke bit će izbrisane.”

Početkom srpnja donesena je, naime, privremena sudska mjera kojom je Houri i Bodalecu zabranjeno korištenje imena Prljavo kazalište.

“Mogu potvrditi da je Trgovački sud u Zagrebu dana 1.7.2022. donio rješenje kojim se određuje privremena mjera kojim se g. Houri i g. Bodalecu nalaže da prestanu s radnjama kojima se povrjeđuju registrirani žigovi g. Fileša, odnosno da prestanu pružati usluge koje se odnose na kulturne djelatnosti pod nazivom PRLJAVO KAZALIŠTE, PRLJAVCI ili drugim sličnim nazivom, kao i da otkažu sve dogovorene aktivnosti i daljnje aktivnosti pod zaštićenim žigovima odnosno nazivima”, rekla je za Index odvjetnica Tihomira Fileša Kristina Delfin Kanceljak.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X