Tom Hanks se uskoro vraća u kina kao ‘Čovjek zvan Otto’

Ekranizacija bestselera New York Timesa “Čovjek zvan Ove” autora Fredrika Backmana koja je prethodno već pretvorena u švedski film s dvije nominacije za Oscar.

Čovjek zvan Otto (foto: Columbia Pictures)

Nema sumnje da je Tom Hanks jedno od najomiljenijih lica Hollywooda. Kroz svoju 45-ogodišnju karijeru osvojio je dvije nagrade Oscar te je opće poznato da je jedna od najuspješnijih filmskih zvijezda u povijesti. “Forrest Gump”, “Philadelphia”, “Terminal” i “Brodolom života” samo su neki od filmova koji su Hanksa obilježili kao glumca za velike uloge i scene koje možemo prepoznati iz naše svakodnevice. Upravo takav film s Hanksom dolazi nam početkom iduće godine pod imenom “Čovjek zvan Otto”. Naime, riječ je o ekranizaciji bestselera New York Timesa “Čovjek zvan Ove”. Ta novela švedskog autora Fredrika Backmana već ima svoju domicilnu ekranizaciju koja je u SAD-u bila strani film s najvećom zaradom u 2016. te ostvarila 2 nominacije za Oscar.

Upravo objavljeni trailer dočarava nam svakodnevicu Otta Hendersona (Tom Hanks), udovca i čangrizavca koji budno pazi na red i disciplinu u svojem susjedstvu. Međutim, to ipak više liči na kritiziranje i osuđivanje ogorčenih susjeda. No, njegova siva rutina okrenuti će se naglavačke kada u susjedstvo doseli temperamentna mlada obitelj. Otto tek tada može vidjeti što se dogodi kada život prihvati takav kakav jest…

U ovoj komediji, osim Hanksa, glumačku postavu još čine Mariana Treviño (“Club the Cuervos”), Rachel Keller (“Fargo”, “Legion”, “Tokyo Vice”) i Manuel Garcia-Rulfo (“Sedmorica veličanstvenih”, “The Lincoln Lawyer”). Redateljski dio posla pripao je Marcu Forsteru (“San za životom J.M. Barrieja”, “Svjetski rat Z”) a scenarij je, prema knjizi, napisao David Magee koji je stekao nominaciju za Oscara s filmovima “Pijev život” i “San za životom J.M. Barrieja”. Svakako valja spomenuti kako je u producentskoj ekipi i sam Hanks što će sigurno pozitivno utjecati na ukupan dojam ovoga filma.

Knjiga “Čovjek zvan Ove”, kao broj 1 New York Timesa, prodana je u više od 3 milijuna kopija a domaći čitatelji ima samo riječi hvale za ovu životnu dramu s elementima humora. Stoga, i čitateljska i kino publika nestrpljivo iščekuju početak iduće godine kada film “Čovjek zvan Otto” stiže u kina.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X