Indiana Jones se vraća iz mirovine – pogledajte trailer za ‘The Dial Of Destiny’

Peti nastavak serijala o najpoznatijem filmskom arheologu dolazi ovog ljeta u kino dvorane.

Harrison Ford u filmu ‘Indiana Jones And The Dial Of Destiny’ (Foto: Disney)

Objavljen je trailer posljednjeg nastavka swashbuckling franšize o pustolovinama Indiana Jonesa s Harrisonom Fordom u glavnoj ulozi.

Trailer prikazuje legendarnog lika kako se vraća iz mirovine te odlazi na misiju zajedno sa svojom kumom Helenom koju tumači Phoebe Waller-Bridge.

“Pronalazeći sebe u novoj eri i približavanju mirovini, Indy se bori da se uklopi u svijet koji ga je pretekao”, službeni je slogan novog nastavka; “No pipci previše poznatog zla vraćaju se u obliku starog suparnika, a Indy mora ponovno staviti svoj šešir i uzeti svoj bič kako bi se osigurao da se drevni i moćni artefakt ne padne u krive ruke.”

Režiju petog filma o Indiani Jonesu potpisuje James Mangold, a opisan je kao posljednji dio u seriji. Ovo je prvi film koji nije režirao Steven Spielberg, koji je umjesto toga izvršni producent zajedno s Georgeom Lucasom.

Prvi trailer za film dao je obožavateljima još jedan pogled na zlikovca Vollera kojeg igra Mads Mikkelsen, a navodno je temeljen na stvarnom nacistu Wernheru von Braunu koji je postao inženjer u NASA-i.

Peta i posljednji film franšize trebao bi se pojaviti u kinima 30. lipnja, a podsjećamo da je ove zime prvo je najavljen s 30-sekundnim oglasom tijekom Super Bowla u veljači 2023. godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X