Garage in July u Češkom domu

Garage in July

Garage in July, jedini hrvatski visokooktanski Swamp’n’Roll band se vraća. Bend je to kojem su kritika i publika nekad davno tepali, još dok su mu članovi bili klinci. Sad je to bend koji uživa u tome što radi i za drugo ne mari. Nastali su 2011. pod utjecajem The Stoogesa, Velvet Undergrounda, The Rolling Stonesa, The Sonicsa te starog Delta i Chicago Bluesa. Nastupali su na velikom broju festivala diljem regije kao i inozemstvu.

Pojačani novim bubnjarem, Krešimirom Oreškim (koji svoje vještine brusi u Kriesu i Kwaka Afrobeatu), ovaj koncert označava svojevrsni novi početak za bend, jer ponovno imaju priliku uživo svirati pjesme kroz koje su odrastali i kroz koje još uvijek rastu.

Bagi, Igor, Bojan i Krešimir spremni su ponovno raditi ono u čemu uživaju najviše: svirati rock’n’roll! Dvije gitare, bas, bubanj i usna harmonika – Mississippi i Baranja. Ravno naprijed. Bez sranja. Samo ljubav i rock & roll.

Bend će izvesti pjesme sa svih svojih dosadašnjih izdanja („7“, „Imaš li strasti?!“, „Sjaj u blatu“ i „Swamp & Roll“) i provozati vas kroz močvare i rijeke svoje dosadašnje karijere, u kojima ima bluesa i blata, energije i sjaja. Misija je i dalje širiti muziku, ideje, osjećaje i dijeliti sebe… bez puno pametovanja i kalkuliranja.

Bit će glasno, bit će vruće, bit će znojno. Bit će snažno i bez fige u džepu – jer kad se svira, sve se daje. Dobrovoljna donacija za bend je 4 eura. Koncert počinje u 21 sat.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X