Anohni and the Johnsons objavili novu pjesmu ‘Why Am I Alive Now?’

Hunter Schafer režirala je video za treću i posljednju najavu albuma ‘My Back Was a Bridge for You to Cross’ prije sutrašnjeg izlaska.

ANOHNI and the Johnsons “My Back Was a Bridge for You to Cross”

Anohni and Johnsons podijelili su treću i posljednju pretpremijeru nadolazećeg LP-la “My Back Was a Bridge for You to Cross”. Najnoviji singl nosi naziv “Why Am I Alive Now?”, a Hunter Schafer režirala je prateći video.

“Počela sam slušati Anohni u srednjoj školi, tako da mi je velika čast pomoći joj izgraditi vizualni svijet za ‘WAIAN’,” rekla je Schafer u izjavi. “Ovaj glazbeni video bio je iskren pokušaj da se odgovori na pitanje koje pjesma postavlja: ‘Zašto sam sada živa?’ Htio sam se usredotočiti na ideju pronalaska sestrinstva u svijetu koji ničim ne pomaže—nadam se da će smjer, koreografija i ton prenijeti djelić tog putovanja.”

Anohni će sutra dana nastupiti uživo na svom YouTube kanalu tijekom reprodukcije albuma. Usto će i razgovarati s Hunter Schafer.

Rob Moose, koji je radio s Phoebe Bridgers, Bon Iverom, Miley Cyrus i drugima, svira na pjesmi “Why Am I Alive Now?”, a “My Back Was a Bridge for You to Cross”, koji izlazi u petak, 7. srpnja, prvi je album Anohni s grupom The Johnson u više od desetljeća. Ploču je najavila s “It Must Change” u svibnju. Nedavno je podijelila i singl “Sliver of Ice”, koji je inspiriran pokojnim Louom Reedom.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X