PREACH THE RIČ – hip-hop festival na Martinskoj u Šibeniku

PREACH THE RIČ

Prvo izdanje PREACH THE RIČ festivala održava se 18. i 19. kolovoza na Martinskoj u Šibeniku.

Brojna glazbena imena koja će nastupiti na poluotoku preko puta Šibenika predvode Smoke Mardeljano, Phat Phillie te Frenkie, Kontra & Indigo.

Naglasak ovog prvog izdanja PREACH THE RIČ festivala je na domaćim i regionalnim umjetnicima jer je cilj da se hip-hop & rap scena što više poveže i međusobno i s publikom. Tako će na festivalu nastupiti TDKM (Tibor, Noti Limun, Kampanari, AGC i Vano), Hram, Pendrek, DJ Odie, Marvel, Sunnyside Rijeka, Groove Playaz, Mr. Dirty Hairy, Re:Tro Flava, Bobsi, Shelter Team, DJ D-Raze, Hoporeper, DJ Mengren, Reyo, P.I.M.P., MF Kong i Vibra.

Raspored po danima i satnice pokazuju da je program ispunjen od samog početka do kraja festivala.

PREACH THE RIČ – Petak
PREACH THE RIČ – Subota

Besplatno kampiranje

Svi posjetitelji s dvodnevnom ulaznicom imaju pravo na korištenje kampa, koji se nalazi u sklopu festivalske lokacije. Kamp nije komercijalne prirode stoga je za posjetitelje festivalskih događanja besplatan, plaća se boravišna taksa i simboličan eko-depozit, koji se vraća ako je kamper očistio svoje mjesto i smeće odloži u vreću koju dobije na ulasku u kamp.

I ove godine projekt Martinska za svoje festivale i događaje osigurao je posebne linije koje će posjetitelje iz centra Šibenika prevesti na festivalsku lokaciju na Martinskoj. Osim gradske brodske linije i broda Avalon, koji vozi preko dana, na Martinsku možete doći i noćnim plovnim linijama taxi boata kao i klasičnom auto-taksi uslugom.

PREACH THE RIČ – mapa festivala

Ulaznice za PREACH THE RIČ dostupne su na platformi Entrio po cijeni od 25€ za jedan dan, odnosno 45€ za cijeli festival, dok će na ulazu cijena jednodnevne ulaznice biti 30€ te 50€ za cijeli festival.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X