Alestorm u Boogaloou

Alestorm u Boogaloou

Nakon pet godina najpoznatiji metal pirati Alestorm vraćaju se u Zagreb, točnije u Boogaloo! Velika metal fešta je, dakako, zagarantirana! Nekom veselom masnom bojicom u kalendarima valja zaokružiti 15.11. (srijeda). Ograničeni kontingent early bird ulaznica po cijeni od 29 eura dostupan je preko Dirty Old Shopa, a pretprodajna cijena nakon toga će biti 33 eura.

Prije 19 godina u malom škotskom gradu Perthu grupa momaka odlučila je osnovati epic metal bend s pjesmama o piratima. Dali su sebi ime Battleheart i nisu baš imali pojma što rade, ali uspjeli objaviti nekoliko demo snimaka i steknu lokalnu bazu fanova. Godine 2007. rad benda privukao je pažnju svjetski poznate austrijske diskografske kuće Napalm Records, i nakon promjene imena u Alestorm, bend je potpisao ugovor za pet albuma. Debi album “Captain Morgan’s Revenge” objavljen 2008. odmah ih je lansirao visoko na metalionskom nebu. To im je omogućilo velike turneje s bendovima kao što su Turisas, Sabaton, Dragonforce, Eluveitie i drugih. Bend se brzo našao na pozivnicama za najprestižnije festivale u Europi poput Wacken Open Air, Bloodstock Open Air, Graspop Metal Meeting i Sweden Rock Festival.

Alestorm je do sada izdao sedam albuma, a najnoviji od njih “Seventh Rum of a Seventh Rum”, s jasnom asocijacijom na album Iron Maidena “Seventh Son of a Seventh Son”, bit će promoviran ovom prilikom. Pored brojnih drugih hitova uz koje svi moraju skakati, plesati, piti i znojiti se, ali to hrvatska publika već jako dobro zna.

Članovi benda su Christopher Bowes (vokal), Mate Bodor (gitara), Gareth Murdock (bas), Elliot Vernon (klavijature) i Peter Alcorn (bubanj).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X