Elemental na finalu 27. HGF-a

Elemental na finalu 27. HGF-a

Na finalu 27. HGF-a 27 4. studenog u Tvornici-Nova runda u Zaboku nastupit će Elemental zajedno s finalistima Diskonaut i Soba 9. Početak je u 21:00 sati, a ulaz je slobodan.

Organizator poručije da Elemental nije potrebno posebno predstavljati, no ostale izvođače jest:

Diskonaut je zabočko-zagrebački bend koji svira autorsku glazbu na hrvatskom jeziku. Osnovani su 2022., a žanr bi se najbolje mogao opisati kao kombinacija disca, funka i psych-rocka s pop orijentacijom. Pjesme su često energične, plesne, sa zaraznim refrenima i varijacijama na klasičnu pop formom. Bend trenutno radi na prvom albumu a prvi single zvan “Propušten Poziv” objavili su nedavno.

Soba 9 nije samo bend, nego pravo mjesto – za druženje, skladanje i produkciju glazbe, zabavu. Najprije s osebujnim gitaristom kojem je trebao netko za svirku, a tu onda ulazi basist koji tek treba naučiti svirati. Zatim dolazi Vokalistica (s velikim „V“), usto i violinistica te jedina glazbeno obrazovana, ukratko – osoba koja je cijeli život u glazbi i s glazbom. Pukom srećom u njihov život ulazi i bubnjar kojeg nisu nikako očekivali.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X