La Femme u Tvornici

La Femme (foto: JD Fanello)

La Femme, “vjerojatno najveći francuski rock bend u ovom trenutku” prema kultnom časopisu Pitchfork, nastupit će u Tvornici kulture 24. svibnja 2024. godine.

Neobična i zarazna grupa La Femme daleko je od svakog “normalnog” benda. Osnovali su ga klavijaturist Marlon Magnée i gitarist Sacha Got prije više od 10 godina. Od tada su objavili 5 albuma, s pjesmom “Où va le monde” s drugog albuma “Mystère” zadobili su popularnost, dok je njihov posljednji album “Paris-Hawaï” objavljen u svibnju 2023.

Dolaze s juga Francuske, točnije iz grada Biarritza koji se nalazi na granici sa Španjolskom, zbog čega se u njihovim pjesmama često mogu čuti i francuski i španjolski. Osim jezika, ritam i raspoloženje u njihovim nastupima stalno se mijenjaju. Neki dijelovi su duhoviti, drugi ozbiljni, ponekad su spori, a onda u sljedećem trenutku brzi.

Bizarno iskustvo koje ne smijete propustiti provest će vas kroz labirint isprepletenih žanrova. Od jazza do punka, od countryja do funka, sve pomiješano s psihodeličnim rockom, natjerat će vas da prodrmate i oslobodite svoju otkačenost. Bez obzira koji žanr volite, La Femme će imati nešto za vas, a onda će vas iznenaditi, i kao crv u uhu, tu će se nastaniti i sprječiti vas da izbacite taj zvuk iz glave.

Ulaznice u prodaji od 17 studenog u 10 sati na honeycomb-live.com

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X