Mijenjaju se planovi za franšizu ‘The Exorcist’, Mike Flanagan će režirati novi film

U pitanju je potpuno nova priča, a ne nastavak filma ‘The Exorcist: Believer’ iz 2023. koji je režirao David Gordon Green.

Max von Sydow u ‘The Exorcist’ (foto: Warner Bros.)

Franšiza “The Exorcist” nastavit će se širiti zahvaljujući vizionaru iza filma “Doctor Sleep” i serije “The Fall of the House of Usher”, Mikeu Flanaganu koji je preuzeo scenarij, režiju i produkciju onoga što je opisano kao radikalno novo viđenje “Egzorcista” za Blumhouse i Morgan Creek.

“’The Exorcist’ je jedan od razloga zašto sam postao redatelj i čast je imati priliku isprobati nešto svježe, odvažno i zastrašujuće unutar tog svemira,” izjavio je Flanagan. “Ponovni susret sa svojim prijateljima u Blumhouseu, s kojima sam napravio neke od svojih omiljenih radova, čini ovo još uzbudljivijim.” Ovaj film, naime, obilježava četvrtu suradnju Flanagana i Blumhousea; napisao je i režirao “Oculus” iz 2013., “Hush” iz 2016. i “Ouija: Porijeklo zla” iz 2016. godine. Sve te filmove producirao je Trevor Macy koji će s Flanaganom potpisivati i produkciju novog “Egzorcista”.

Treba napomenuti da je Flanaganov film potpuno nova priča, a ne nastavak filma “The Exorcist: Believer” iz 2023. koji je režirao David Gordon Green u nadi da će snimiti trilogiju s nastavkom “The Exorcist: Deceiver” najavljenim za 2025., ali je napustio franšizu u siječnju nakon što je “Believer” globalno zaradio 137 milijuna dolara, ali nije prošao dobro kod kritičara.

Saznajte više:

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X