Ryan Davis i Ned Collette u programu ‘Razočarana Močvara’

Ryan Davis (Foto: promo)

“Povijest je ciklična, čega postajemo svjesni dok svjedočimo društvenoj regresiji i povratku ideja iz mračne prošlosti. No, Indie emo naočale su uvijek pragmatične – umjesto da zdvajamo, u domovinskom duhu stupamo u koaliciju sa Začaranom Močvarom i nakon dugih pet godina na tržište ideja vraćamo Razočaranu Močvaru! Da stvar bude bolja, na konstituirajućem gigu nove Razočarane Močvare nastupit će upravo onaj koji ju je 2019. sahranio – Ryan Davis iz grupe State Champion, a s njim će nastupiti i njegov prijatelj Ned Collette”, poručuju iz Močvare povodom koncerta najavljenog za nedjelju 9. lipnja.

RYAN DAVIS – State Champion su sjajan i nevjerojatno hvaljen američki indie/country rock bend predvođen Ryanom Davisom i dosad su dva puta svirali u Močvari.

Neumorni Ryan trenutno ima novi projekt – pojačan svojim Roadhouse Bandom, izbacio je “Dancing on the Edge”, 53-minutni manifest podrumskog folka, koji sadrži štošta, od ogoljenih avant-folk numera do eksperimentalnog folk rock prangijanja uz bend. Ryan Davis ovom zgodom dolazi bez Roadhouse Banda, svirat će uz matrice i obećava nam da to neće biti cringe.

NED COLLETTE – Australac stacioniran u Berlinu. U glazbenom pogledu, Ned je sklon dubokom, kompleksnom, a možda i trunku avangardnom folku, što objašnjava i redovnu suradnju s Chrisom Abrahamsom iz grupe The Necks. Ove godine mu izlazi i novi album, “Our Other History”, kojem su, među ostalima, doprinos dali Jim White i Mick Turner iz Dirty Three.

Vrata se otvaraju u 20:00 h, a početak u 21:00 h.

Upad u pretprodaji: 8 €
Upad na dan događanja: 11 €
Upad je besplatan mlađima od 18 godina.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X