Lika Kolorado u Vintage Industrial Baru promovira novi album ‘Sateliti u orbiti’

Lika Kolorado

“Sateliti u orbiti” novi je album koji će Lika Kolorado objaviti nakon ljeta, a bend je najavio koncertnu promociju svog novog izdanja. U Vintage Industrial Baru 16. listopada predstavit će nove pjesme, ali i dobro poznate stare hitove s prethodna dva studijska izdanja. Ulaznice za koncert možete nabaviti online u Dirty Old Shopu, a uskoro će biti dostupne i fizičke ulaznice koje ćete moći nabaviti u Vintage Industrial Baru, Grifu i Dirty Old Shopu.

Nakon hvaljenih izdanja “Smiješ zaurlat” i “Kontura”, Lika Kolorado iz pjesme u pjesmu otkrivaju svoj svježi zvuk, a dosad su objavili singlove “Majka djevojčica” i “Jedva čekam da odem”. Nekoliko spotova dosad snimali su uz pomoć svoje vjerne publike, a u posljednjem spotu objavljenom prije nekoliko tjedana ugostili su domaćeg glumca Slavka Sobina.

Koncertom u Vintage Industrial Baru obilježavaju novu eru benda, a kako zvuče uživo u novoj postavi provjerite 16. listopada. Lika Kolorado su: Pavle Gulić, Branimir Kuruc, Filip Riđički i Vanja Senčar.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X