Cigarettes After Sex objavili album ‘X’s’

Američki ambijentalni pop bend Cigarettes After Sex objavili su svoj treći studijski album pod nazivom ‘X’s’ za Partisan Records.

Cigarettes After Sex (Foto: Ebru Yildiz)

Na deset pesama trećeg albuma benda Cigarettes After Sex pod nazivom “X’s”, vođa benda Greg Gonzales obuhvatio je svaku romantikom inspirisanu emociju, ispunio sirovim, maštovitim, ponekad i prljavim vinjetama, i postavio na temelje usporenih pop melodija.

Dok su prethodni albumi izvučeni iz amalgama međuljudskih romantičnih veza, “X’s” se uglavnom koncentriraq na samo jednu – koja je trajala četiri godine.

„Album djeluje brutalno”, priznaje Gonzales. „Mogao bih sjesti i pričati o gubitku s nekim, ali to ne bi zagrebalo površinu. Moram zaista pisati o tome, pjevati o tome, stvarati glazbu o tome, a onda mogu početi analizirati i učiti iz tog iskustva. Ili ga jednostavno proživjeti – na dobar način. Nemam taj stav poput; Sunce i dalje sja, pa da poželim zaboraviti.”

Cigarettes After Sex ‘X’s’

Dok je nastavio pratiti strukture klasičnih pop pjesama, Gonzales se udaljio od prethodnih zvučnih temelja 50-ih i 60-ih, otkrivajući da ga sada privlači slowdance glazba 1970-ih i 1980-ih.

Od objavljivanja njihovog povratničkog singla „Tejano Blue”, koji je najavio album “X’s”, uslijedila je prateća globalna turneju po arenama. Cigarettes After Sex su prikupili preko 27 milijuna preslušavanja singla na digitalnim servisima, koji je bio predstavljen na ukupno 43 New Music Friday playlisti Spotifya, zajedno sa digitalnim billboardom na Times Squareu u New Yorku. Trenutno su na 249. poziciji najprodavanijih izvođača na svijetu na digitalnim platformama, s preko 25 milijuna slušatelja mjesečno.

„X’s”, popis pjesama:

X’s
Tejano Blue
Silver Sable
Hideaway
Holding you, Holding me
Dark Vacay
Baby Blue Movie
Hot
Dreams From Bunker Hill
Ambient Slide

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X