Valid najavljuje album ljubavnim duetom ‘Never Question’ s Neishom Neshae

Središnja imena hip-hop festivala Preach The Rič, koji se održava 16. i 17. kolovoza na Martinskoj u Šibeniku su Arrested Development i Valid & DJ Head, a Validov najnoviji materijal ekskluzivno možete poslušati u petak 16. kolovoza na Martinskoj.

Valid feat. Neisha Neshae ‘Never Question’

Valid iz Detroita objavljuje još jedan singl s nadolazećeg albuma „Peach Brandy“, ovaj put surađujući s jednom od najproduktivnijih umjetnica iz Detroita, Neishom Neshae. Poznata kao kraljica R&B trapa, Neisha je ostavila značajan utjecaj u glazbi koju stvara, prvenstveno sa suradnjama s E-40, Sada Baby i turnejama s Big Seanom, i singlovima s kojima je dosljedno bila na relevantnim top ljestvicama.

Njihov zajednički singl “Never Question” istražuje temu lojalnosti i ljubavi prema nekome tko priznaje potrebu za nastavkom dalje koji priznaje potrebu za nastavkom dalje. Ova pjesma je četvrti singl koji je Valid objavio u samo dva mjeseca, povećavajući iščekivanje za njegov album inspiriran Balkanom „Peach Brandy“ koji će biti objavljen u petak, 26. srpnja. Ova pjesma i predstojeći album nastali su u suradnji s Valternativa Records iz Srbije.

Novi singl, kao i cijeli album producirali su poznati glazbeni producenti Knowhere2run i Vibin wit DJ Mono.

Validovo prethodno izdanje “May 6th” privuklo je pažnju u regiji s modernim pristupom tradicionalnoj pjesmi „Djurdjevdan“, nakon čega je uslijedila humoristična i zarazna “Nine to Five.” Zatim je izdao “Stara Škola“ s nekima od najboljih MC-a u istočnoj Europi. Sada, s “Never Question” Valid dijeli iskrene refleksije proizašle iz njegovih osobnih iskustava.

Novo izdanje hip-hop festivala Preach The Rič, koji se održava 16. i 17. kolovoza na Martinsku u Šibenik dovodi svjetski poznata imena, uz brojne domaće snage tog glazbenog žanra.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X