Pantera u Areni Stožice

Pantera

Heavy metal ikone Pantera najavile su europsku turneju početkom 2025. koja će 31. siječnja zastati i u Ljubljani gdje će nastupiti u Areni Stožice.

Uz originalne članove, pjevača Philipa H. Anselma i basista Rexa Browna nastupaju gitarist Zakk Wylde i bubnjar Charlie Benant. Bend na najnovijem nizu nastupa uživo nastavlja slavljenje života pokojnih članova osnivača, bubnjara Vinnieja Paula i gitarista Dimebaga Darrella.

Turneja će pratiti njihove prethodno najavljene datume u Velikoj Britaniji i Irskoj i njihov trijumfalni glavni nastup na ovogodišnjem britanskom Download Festivalu, prvom nastupu benda u Velikoj Britaniji u tri desetljeća, o čemu je Metal Talk Magazin rekao: “Panterino prvo pojavljivanje u Velikoj Britaniji u dvadeset godina prošlo je poput odjeka groma i ostavilo tisuće da mole za još.” Bend je također podržavao Metallicu na njihovoj sjevernoameričkoj stadionskoj turneji.

Kreatori “power groovea”, Pantera su započeli u teksaškom Arlingtonu sa svojom najpoznatijom postavom koja se sastoji od osnivača i braće, bubnjara Vinnieja Paula i gitarista Dimebaga Darrella, s basistom Rexom Brownom i pjevačem Philipom H. Anselmom. Grupa će postati jedan od najuspješnijih i najutjecajnijih bendova u povijesti heavy metala. Do danas je Pantera prodala 20 milijuna ploča diljem svijeta i dobila četiri nominacije za Grammy zajedno s rasprodanim turnejama po cijelom svijetu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X