Ivankini i Mrletovi ‘Kišni razdraganci’ na velikom koncertu u Lisinskom

‘Kišni razdraganci’ u Lisinskom

Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle na svom dosad najvećem koncertu za djecu izvest će oba albuma „Kišnih razdraganaca” u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u subotu, 12. listopada 2024. s početkom u 10 sati.

Ivanka i Mrle svojom su glazbom razveselili brojne mališane, a njihovi albumi obišli su cijelu zemlju. Dvoje veselih autora snimilo je prvo izdanje „Kišni razdraganci”, a dječju glazbenu priču pratila je i istoimena slikovnica autorice Lane Letović Perčin. Tekstualno i glazbeno otputovali su u obližnju sobu punu djece, k dječjem zboru KAP iz Rijeke te tamo pronašli pomoć u ideji i izvedbi. Taj kreativni dvojac svojom je energijom oživio brojne likove u nastupima i pjesmama poput Teška slova, Kap, Hi Hi ha ha, Njama njam.

Nastavak uspješne slikovnice i albuma uslijedio je s izdanjem „Kišni razdraganci 2”, uz igraće karte Mrki Mrle. Izdanje je nastalo uz poziv Arete Ćurković i Gordana Marjanovića za sudjelovanje u autorskoj predstavi Mendolena i Matija u osječkom dječjem kazalištu, ovoga puta potpomognuti Mrletovom slikovnicom Priče o NiŠČemu. Glazbu potpisuju Ivanka & Mrle, tekstove Ivanka, a producentsku i sviračku pomoć pružio je Matej Zec. U pjesmi Letim, nadahnutoj dječjom ukrajinskom pjesmom Kapitoška, ugostili su riječke kolege glazbenike iz Turista – Ivu Močibob i Vladu Simcicha Vavu.

Koncert za djecu i odrasle Kišni razdraganci nezaboravan je tulum uz ciku, ples i nesvakidašnje druženje, a Ivanka i Mrle još će jednom osvojiti dječju maštu.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 18 €, dok će se na dan koncerta, ako ih ostane, moći kupiti za 20 €. Kupiti se mogu na službenim stranicama Lisinskog te od 2. rujna i na blagajnama Dvorane Lisinski.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X