Lansirana poboljšana mobilna aplikacija book&zvook 1.2

Mobilna aplikacija book&zvook, prva domaća digitalna biblioteka za slušanje knjiga, predstavlja novu, pregledniju verziju s mnoštvom korisnih funkcionalnosti.

book&zvook 1.2

Knjige su sada i na početnom zaslonu razvrstane po kategorijama.

Osim pretrage, omogućeno je sortiranje knjiga, a novi player ima nekoliko korisnih funkcijskih dodataka: tipku za slušanje u kretanju i sleep-timer za one koji se knjigama uspavljuju.

U sekciji “Moja audioteka” olakšano je snalaženje u trajanju audio knjiga. Uz svaku knjigu sada stoji indikator napretka u slušanju.

Biblioteka audio knjiga ima više od stotinu naslova, a mobilna aplikacija book&zvook sada je prilagođena standardima univerzalnog dizajna i pristupačna osobama oštećena vida.

Nova verzija mobilne aplikacije book&zvook prati i produkcijski iskorak: audio ediciju domaćih pisaca u prijevodu na engleski jezik predstavlja se u dvojezičnoj verziji mobilne aplikacije.

Projekt book&zvook potvrđuje svoju predanost uvođenju nezaobilaznog trenda slušanja knjiga na domaće tržište, te promociji hrvatskog jezika na sceni globalnog digitalnog izdavaštva.

S 30.000 registriranih korisnika svjedočimo rastućem interesu za audio knjigama među domaćom publikom, u široj regiji i među govornicima našeg jezika diljem svijeta.

“Audio knjige spašavaju naše izgubljeno vrijeme, s njima čitamo i kada to nije moguće: dok vozimo ili obavljamo rutinske poslove, u rekreaciji. Ipak, umjetnička vrijednost audio knjiga nadilazi njihovu praktičnu korist”, poručuju iz book&zvooka.

Verzija oznake 1.2.1 dostupna je na: Google Play Storeu i Apple App Storeu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X