Dokumentarac o Elizabeth Taylor stiže na Max

Film je svjetsku premijeru imao na filmskom festivalu u Cannesu 2024. godine.

‘Elizabeth Taylor: Izgubljene snimke’ (foto: Max)

HBO Original dokumentarac „Elizabeth Taylor: Izgubljene snimke”, (Elizabeth Taylor: The Lost Tapes) od nagrađivane redateljice Nanette Burstein, imat će premijeru 4. kolovoza na Max streaming platformi. Film je svjetsku premijeru imao na filmskom festivalu u Cannesu 2024. godine.

„Elizabeth Taylor: Izgubljene snimke“ je otkrivajući portret holivudske legende i aktivistice Elizabeth Taylor ispričan njezinim riječima, pozivajući publiku da ponovno otkrije ne samo megazvijezdu zlatnog doba Hollywooda, već i kompleksnu ženu koja je od samog početka upravljala slavom, osobnim identitetom i javnosti. Kroz novopronađene intervjue s Taylor i neviđen pristup osobnoj arhivi filmske zvijezde, film otkriva složeni unutarnji život i ranjivost holivudske legende, a također izaziva publiku da rekontekstualizira njezina postignuća i njezinu ostavštinu.

Uz Elizabeth Taylor, dokumentarac uključuje glumce Roddyja McDowalla, Debbie Reynolds, Richarda Burtona, Georgea Hamiltona, producenta Sama Marxa, agenata Marion Rosenberg i Johna Heymana, dugogodišnjeg pomoćnika i povjerenika Tima Mendelsona kao i prijatelje Liz Smith i Doris Brynner.

Redateljica je Nanette Burstein, dok su producenti J.J. Abrams, Sean Stuart, Glen Zipper, Bill Gerber i Rachel Rusch Rich, a izvršni producenti su Nanette Burstein, Barbara Berkowitz, Tim Mendelson i Quinn Tivey. Za HBO izvršni producenti su Nancy Abraham, Lisa Heller i Sara Rodriguez.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X