Tune-Yards najavili ‘Nikki Nack 10th Anniversary Deluxe’

U čast 10. obljetnice albuma ‘Nikki Nack’ izvorno objavljenog u svibnju 2014., kalifornijski art-rock duo Tune-Yards, predvođen Merrill Garbus i Nateom Brannerom, najavio je izdanje ‘Nikki Nack 10th Anniversary Deluxe’, koje će biti objavljeno digitalno 9. kolovoza, na streaming servisima.

Tune-Yards (Foto: Pooneh Ghana)

Za zagrijavanje pred obljetničko izdanje Tune-Yards je predstavio novi remiks kultne indie himne “Water Fountain” koju je brooklynški duo Water From Your Eyes ekstatično dekonstruirao i preimenovao u “Water From Your Fountain”. Ova plesna i potpuno luda verzija ponovno zamišlja pjesmu kao dinamičnu, suvremenu himnu za plesni podij koja nadopunjuje original uzbudljivim novim oblikom.

To je jedna je od četiri nove pjesme na “Nikki Nack 10th Anniversary Deluxe”. Izdanje također sadrži dva originalna singla iz 2014., “Nobody/Anybody’ i ‘Rally” , kao i nova obrada pjesme “Water Fountain” koju su izradili sami Tune-Yards pod nazivom “Water Fountain (Your Eyes Remix)”.

Obožavatelji također mogu naručiti kolekcionarski primjerak “Nikki Nack: Behind the Behind of the Album”, fanzina od 28 strana, koji će biti dostupni na 4AD i Tune-Yards webshopu, te uz popust u sklopu crvenog LP-a. Fanzin će sadržavati technicolor backstage fotografije, rukom pisane anegdote, skenirane stranice radnih verzija stihova Merrill Garbus, i ostalo. Fanzin su dizajnirali Merrill Garbus i Molly Styslinger.

Treći LP Tune-Yardsa “Nikki Nack”, uveo je “pištajuću elektroniku i brzu igru ​​riječi” [NME] u rastući glazbeni kanon Merrill Garbus i Natea Brennera, isporučujući projekt s avanturističkim, maksimalističkim zvučnim pejzažima i naprednim, inovativno oblikovanim stihovima koji se ne boje kopati duboko. 10 godina kasnije, ploča nastavlja pogađati publiku, i sa svojim Deluxe izdanjem, dobiva potpuno novi sloj boje.

Tune-Yards ‘Nikki Nack 10th Anniversary Deluxe’

Nikki Nack 10th Anniversary Deluxe”, popis pjesama:

1. Find a New Way
2. Water Fountain
3. Time of Dark
4. Real Thing
5. Look Around
6. Hey Life
7. Sink-O
8. Why Do We Dine On the Tots?
9. Stop That Man
10. Wait for a Minute
11. Left Behind
12. Rocking Chair
13. Manchild​​​​​​​
14. Nobody/Anybody
15. Rally​​​​​​​​​​​​​​
16. Water Fountain (Your Eyes Remix)​​​​​​​
17. Water From Your Fountain (Water From Your Eyes Remix)

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X