Jamie xx i The Avalanches imaju novi singl ‘All You Children’

U suradnji s The Avalanches, Jamie xx je objavio novi singl, ‘All You Children’, preuzet iz Jamiejevog dugo očekivanog drugog albuma ‘In Waves’ koji izlazi 20. rujna za izdavačku kuću Young.

Jamie xx (Foto: Alasdair McLellan)

Na “All You Children” londonski glazbenik, DJ i producent s legendarnim The Avalanches stvorio je himnu za uskovitlanu klupsku scenu, s hipnotičnim refrenom i basovima u moroderskom stilu. Singl je veliki favorit uživo kod obožavatelja, koji su ga čuli kad je Jamie testirao pjesmu na rasprodanim nastupima širom svijeta.

To je druga suradnja između Jamie xx i The Avalanches, koji su radili zajedno dugi niz godina, a Jamie je prethodno sudjelovao (zajedno s Neneh Cherry) na pjesmi The Avalanches “Wherever You Go” s albuma “We Will Always Love You” iz 2020.

Avalanches (Foto: grantspanier masters)

Govoreći o “All You Children”, Jamie xx kaže: “Avalanches su mi uvijek bili inspiracija. Njihov uzorak, tehnika i način na koji kombiniraju različite zvukove je nevjerojatna, a suradnja s njima na pjesmi pokazala je nove načine stvaranja glazbe.” Dok su The Avalanches dodali: “Tako smo uzbuđeni što ćemo objaviti ovu pjesmu s Jamiejem. Nadamo se da će vam se svidjeti koliko i nama.”

Ovo je posljednji najavljeni singl albuma “In Waves”, Jamie xx je s istog izdao “Baddy On The Floor”, s Honey Dijon u lipnju “Treat Each Other Right” i singl “Life” gdje je surađivao s Robyn na njezinom prvom velikom izdanju u šest godina.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X