Otkazan nastup Róisín Murphy na Tvrđavi sv. Mihovila, donosimo informacije o povratu novca za ulaznice

Nastup glazbene ikone Róisín Murphy koji se trebao održati 6. kolovoza na Tvrđavi sv. Mihovila u sklopu Ljetnog Yammatova fueled by Cockta otkazan je zbog bolesti pjevačice. Svi koji su kupili ulaznice za koncert mogu zatražiti povrat sredstava.

Tvrđava sv. Mihovila u Šibeniku (Foto: promo)

“Nevjerojatno mi je žao što zbog bolesti moram otkazati svoje nastupe u Irskoj i Hrvatskoj tijekom vikenda i sljedećeg tjedna. Trebam vremena da se oporavim. Volim vas sve jako, jako puno i molim da ostanete uz mene. Vratit ću se”, poručila je jučer fanovima Róisín Murphy u videu kojeg je objavila na društvenim mrežama.  

POVRAT NOVCA ZA KUPLJENE ULAZNICE

Povrat novca za kupljene ulaznice možete zatražiti od srijede 7. kolovoza. Kupci koji su ulaznice kupili na fizičkim prodajnim mjestima Eventima, povrat sredstava ostvaruju na prodajnom mjestu na kojem su one i kupljene u toku od dva mjeseca. Nakon dva mjeseca, kupci povrat mogu zatražiti slanjem prikaza ulaznice i dostavljanjem podataka računa za povrat sredstava (IBAN) na [email protected].

Povrat sredstava za ulaznice kupljene online putem sustava Eventim biti će automatski odrađen od strane Eventima te zbog toga nije potrebno slati zahtjev za povrat. Povrat se vrši na karticu s kojom je narudžba i plaćena.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X