Post Malone objavio country album ‘F-1 Trillion’

Ploča sadrži suradnje s Dolly Parton, Chrisom Stapletonom i Timom McGrawom.

Post Malone “F-1 Trillion”

Post Malone službeno je objavio “F-1 Trillion”, svoj novi country album.

Njegov ukupno šesti studijski album i treći od 2022., “F-1 Trillion” uključuje suradnje s Dolly Parton, Chrisom Stapletonom, Timom McGrawom, Blakeom Sheltonom, Bradom Paisleyjem, Jelly Rollom, Billyjem Stringsom i brojnim drugim izvođačima countryja, folka i americane. Album uključuje i “I Had Some Help”, suradnju s kontroverznim Morganom Wallenom koja je zasjela na vrh top ljestvica, kao i druge singlove “Pour Me a Drink” s Blakeom Sheltonom te “Guy for That” s Lukeom Combsom.

Post Malone, podrijetlom iz Teksasa, nagovijestio je da će u nekom trenutku napraviti album u žanru koji ga je nadahnuo za “Twelve Carat Toothache” iz 2022. godine. Izveo je set uglavnom country obrada na ovogodišnjem Stagecoach Festivalu u Kaliforniji, a nedavno je reprizirao nastup u stilu honky tonka na Outside Landsu u San Franciscu. Album je promovirao i pojavljivanjem na Grand Ole Opryju ovog tjedna.

Osim novog country albuma, 2024. je sigurno bila puna posla za Post Malonea. Izveo je “America the Beautiful” na Super Bowlu, surađivao s Beyoncé (“Levii’s Jeans”) i Taylor Swift (“Fortnight”), a bio je i headliner Bonnarooa i Governors Balla, osim što se i okušao u glumu u remakeu ultnog akcijskog fima iz osamdesetih, “Road House“. Njegov posljednji album, “Austin”, objavljen je prošlog ljeta.

Posty se tako pridružuje valu pop izvođača poput Beyoncé i Lane Del Rey koji se svojim novim albumima okreću prema countryju, a trenutno priprema za američku turneju u znak podrške “F-1 Trillion”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X