Sylvie Kreusch u Vintage Industrial Baru

Sylvie Kreusch u Vintage Industrial Baru

Jedno od najzapaženijih i najuzbudljivijih imena na europskoj indie sceni, belgijska kantautorica Sylvie Kreusch, premijerno dolazi u Zagreb, točnije u Vintage Industrial Bar 19. ožujka (srijeda). Ograničeni kontingent early bird ulaznica po cijeni od 18 eura bit će dostupan 27.9. od 11:00 online preko Hangtime ticketinga, a nakon toga slijedi pretprodajna cijena od 21 euro. Na dan će koštati 24 eura. Hard copy ulaznice bit će uskoro dostupne u Dirty Old Shopu.

Inovativna glazba i upečatljivi vizuali Sylvie Kreusch već su privukli pažnju u svjetovima glazbe, filma i mode. Poznata po svojoj snažnoj, ekspresivnoj lirici i istančanom osjećaju za kombiniranje eksperimentalnih i pop zvukova, Kreusch nastavlja očaravati sve veći i veći broj ljudi.

U posljednjih deset godina, Sylvie je skrenula pozornost javnosti svirajući u Belgiji s art rock sastavima Soldier’s Heart i Warhaus, solo projektom Maartena Devolderea iz benda Balthazar. Nakon što je objavila svoj prvi EP “BADA BING! BADA BOOM”, njezina umjetnička vizija potpuno je procvala 2021. godine s objavom njenog hvaljenog albuma “Montbray”.

Na njemu istražuje slomljeno srce s napetošću i dramom špijunskog trilera. Reći da je ova belgijska umjetnica sklona dramatizaciji bilo bi, onako, blago rečeno. Gdje god da se pojavi, Sylvie ostavlja dojam plamena koji ne prestaje gorjeti. Tijekom promocije spomenutog albuma kretala se pozornicom kao tajanstvena crvenokosa figura, gotovo poput filmskog lika koji je iznenada pronašao put u stvarni svijet.

No, nekada davno, bila je djevojka koja je sanjarila na bakinom tavanu, očarana kolekcijom starih stripova. Te šarene i fantastične priče bile su njezina ulaznica u čarobni svijet, daleko od svakodnevnih briga. Svaka stranica budi u njoj osjećaj čuđenja, beskrajnih mogućnosti i uzbuđenja. Upravo te intenzivne emocije oblikuju nadolazeći album “Comic Trip” koji će svjetlo dana ugledati 8. studenog.

Vrijedi istaknuti da je Sylvie surađivala s brandovima kao što su Prada, Victoria’s Secret i BMW radeći glazbu za njihove promotivne kampanje.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X