Linkin Park objavio novu pjesmu ‘Heavy Is the Crown’

Osim toga, obnovljena postava benda svirat će na dodatnim koncertima u Parizu, Dallasu i São Paulu.

Linkin Park (foto: James Minchin III)

Obnovljeni Linkin Park dodali su nekoliko datuma svojoj svjetskoj turneji “From Zero” i objavili potpuno novi singl “Heavy Is the Crown”.

Novododani nastupi održat će se u Parizu (3. studenog), Dallasu (8. studenog) i São Paulu (15. studenog) uz originalnih šest datuma koji su najavljeni ranije, uključujući koncerte u Inglewoodu, Brooklynu i Hamburgu.

“Heavy Is the Crown” slijedi “The Emptiness Machine” kao najnoviji singl s povratničkog albuma Linkin Parka, “From Zero”, koji bi trebao biti objavljen 15. studenog. Nova pjesma sadrži repane stihove Mikea Shinode s novom pjevačicom Emily Armstrong koja izvodi refren.

Prije izdavanja studijske verzije, Linkin Park je debitirao pjesmu na svom nastupu u Hamburgu prošle nedjelje. Osim objave službene pjesme, najavljeno je da će pjesma služiti kao službena himna Svjetskog prvenstva League of Legends 2024.

Najava povratka Linkin Parka naišla je na neke kontroverze zbog veza nove pjevačice sa scijentologijom i prijašnjeg prijateljstva sa zatvorenim glumcem Dannyjem Mastersonom. Armstrong je izjavila da je pogriješila podržavši Mastersona na sudskom ročištu i dodala: “Ne odobravam zlostavljanje ili nasilje nad ženama i suosjećam sa žrtvama ovih zločina.”

Osim što je Armstrong zamijenila pokojnog Chestera Benningtona, sastav benda također uključuje novog bubnjara Colina Brittaina. Gitarist Brad Delson tehnički je još uvijek član Linkin Parka i svirao je na novom albumu, ali odlučio propustiti turneju, pa Alex Feder služi kao gitarist benda na koncertima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X