Primal Scream objavio još dvije pjesme s novog albuma

‘Ready To Go Home’ i ‘The Center Cannot Hold’ preuzete su s ‘Come Ahead’ koji bi trebao biti objavljen 8. studenog.

Bobby Gillespie (foto: Adam Peter Johnson)

Primal Scream objavio je “Ready To Go Home” i “The Center Cannot Hold”, dvije nove pjesme preuzete s “Come Ahead”, novog studijskog albuma koji bi trebao biti objavljen 8. studenog 2024. putem BMG-a.

Istovremeno potpuno svježa, uzbudljiva i tipično u stilu benda, “Ready To Go Home” uvodna je izjava o namjeri albuma. Govoreći o pjesmi, Bobby Gillespie je rekao: “Govori o radosnom prihvaćanju smrti. Mračna je, ali je i napeta, puna humora. Nakon što sam je napisao, otpjevao sam je svom tati noć prije nego što je umro. Bili smo samo ja i on u bolnici. Njegovo tijelo je odustalo. Kad ostariš i umoriš se, tijelo ti kaže: “Dosta je bilo. Idemo.” Pokušavao sam pisati o tom osjećaju, ne znam zašto – možda sam se i sam osjećao umorno. Kad sam pisao ovu pjesmu, mislio sam da mora postojati trenutak u vašem životu kad je vrijeme za povratak kući.”

“Ready To Go Home” prati i remiks britanske house legende Terryja Farleya i Wadea Tea. Dub verzija miksa objavljena je ranije ovog ljeta na vrlo ograničenom izdanju na 12″, a danas je cijeli vokalni miks dostupan digitalno po prvi put i stiže 34 godine nakon što je Terry Farley prvi put napravio ključne remiksove pjesama “Loaded” i “Come Together” za Primal Scream.

“Ready To Go Home” i “The Center Cannot Hold” slijede singlove “Deep Dark Waters” i “Love Insurrection” koje je već pohvalila kritika.

Saznajte više:

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X