HBO objavio službeni teaser druge sezone ‘The Last of Us’

Povodom ‘The Last of Us’ dana.

The Last of Us (foto: Max)

Povodom obilježavanja „The Last of Us” dana, HBO je objavio službeni teaser i postere autora Grega Rutha za drugu sezonu ove HBO Original serije temeljene na istoimenoj hvaljenoj videoigri koju je Naughty Dog razvio za PlayStation platforme. „The Last of Us” dan se održava 26. rujna i to je datum na koji je virus Cordyceps katalizirao „The last of Us” događaje, a poznat je i kao „Outbreak day”, te već 11. godinu za redom slavi franšizu i njene predane obožavatelje.

Nakon rekordne prve sezone kao najgledanije debitantske sezone serije ikad za HBO, druga sezona imat će premijeru 2025. godine na HBO-u i Max streaming usluzi.

U drugoj sezoni, nakon 5 godina mira prošlost sustiže Joela i Ellie uvlačeći ih u međusobni sukob i svijet još opasniji i nepredvidljiviji od onog koji su ostavili za sobom.

U drugoj sezoni u glavnim ulogama su Pedro Pascal, Bella Ramsey, Gabriel Luna, Rutina Wesley, Kaitlyn Dever, Isabela Merced, Young Mazino, Ariela Barer, Tati Gabrielle, Spencer Lord, Danny Ramirez, Jeffrey Wright i Catherine O’Hara.

Scenarij i izvršnu produkciju potpisuju Craig Mazin i Neil Druckmann. Serija je koprodukcija sa Sony Pictures Televisionom, a među izvršnim producentima su i Carolyn Strauss, Jacqueline Lesko, Cecil O’Connor, Asad Qizilbash, Carter Swan i Evan Wells. PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint i Naughty Dog potpisuju produkciju.

Prva sezona je dostupna odmah na Max streaming usluzi.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X