Vinkovački trio Delta 21 objavio album ‘Live At Blues-Rock Festival, Osijek’

Nakon prvog albuma objavljenog 8. travnja 2024. godine pod nazivom ‘D21’, vinkovački trio Delta 21 nastavlja dalje i objavljuje i svoj drugi album. Riječ je ovoga puta o live albumu snimljenom 2023. godine na Blues-Rock festivalu u Osijeku.

Delta 21 ‘Live At Blues-Rock Festival, Osijek’

Ton majstor Josip Slamek je uspio snimiti šest od osam pjesama koje su te večeri izveli a koje je poslije usnoharmonikaš Igor Djeke miksao i producirao. S obzirom da im je to tada to bila tek druga svirka uživo, rezultat je i više nego zadovoljavajuć. Album je jednostavno nazvan “Live At Blues-Rock Festival, Osijek” i donosi šest prljavih rokenrol instrumentala odsviranih live na odličnom razglasu pred jednako tako raspoloženom publikom.

Za dizajn ovitka ponovno je bio zadužen Igor Djeke a izvrsnu fotografiju naslovnice snimila je organizatorica festivala Jelena Rebić.

Album se može poslušati na Bandcamp stranici benda a njime ujedno najvljuju i svoj ovogodišnji nastup na Blues-Rock festival u Osijeku na kojem će ponovno svirati 26. listopada.

Podsjetimo se, Delta 21 je instrumentalni rock trio koji nastupa u sastavu Igor Iggy Djeke (usna harmonika), Goran Križanić (gitara) i Ivan Peh (bubanj).

“Live At Blues-Rock Festival, Osijek”, popis pjesama:

  1. Mr. Blow By
  2. Titty Twister
  3. Night After Night
  4. Jay Walker
  5. Fly Trap
  6. All The Way

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X