Frenkie i Krešo Bengalka snimili pjesmu za Palestinu

Bosanskohercegovački reper Frenkie udružio je snage s kolegom iz Splita te su zajedno poslali snažnu antiratnu poruku i iskazali podršku narodu Palestine. Krešo Bengalka i Frenkie su surađivali i ranije no ovaj put su se na pjesmi ‘Viva La Palestina’ dotakli trenutnog sukoba na Bliskom istoku.

Frenkie i Krešo Bengalka (Foto: promo)

„Nakon holokausta smo rekli nikad više, a onda Vukovar i od granata kiše…“ upečatljivi su stihovi s kojima Frenkie otvara pjesmu da bi na kraju Krešo poentirao: „Kažu povijest se ponavlja, ali u drugom dresu, sotona pleše kad bolnice s ranjenima raznesu…“

„Viva La Palestina“ je moćna pjesma od koje će se slušatelj naježiti i dobro je vidjeti da domaći reperi još imaju empatiju za druge te su i dalje spremni obrađivati teške teme.

Frenkie, Kontra & Indigo u petak 4. listopada dolaze na splitski festival urbane kulture xSTatic gdje će uz svoje starije hitove Frenkie predstaviti i stvari s aktualnog, desetog studijskog izdanja „Manifest“.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X