Stereo MC’s u Boogaloou

Stereo MC’s

Britanska elektro hip-hop senzacija Stereo MC’s vraća se u Zagreb. U ponedjeljak, 9. studenog 2024., kultni zagrebački klub Boogaloo ugostit će legendarni bend prepoznatljiv po jedinstvenoj mješavini zaraznih ritmova i beskompromisne energije na pozornici.

Pripremite se za noć punu plesnih hitova, jer će publika imati priliku čuti i ekskluzivne pjesme s nadolazećeg albuma, koji stiže 2025. godine. “Puno je novog glazbenog materijala koji razvijamo. Dio je usmjeren prema klupskoj sceni koja odgovara našoj etiketi, dok se dio vraća poznatom zvuku Stereo MC’s,” otkriva frontmen Rob Birch. “Radimo na tome da svaki komad glazbe osjetiš na plesnom podiju, ali i u srcu.”

Stereo MC’s, koje su 1985. (inspirirani ljubavlju prema hip-hopu, funku i elektroničkoj glazbi) osnovali pjevač Rob Birch i producent Nick Hallam, osvojili su svijet hitovima kao što su “Connected” i “Step It Up”. Za album “Connected” iz 1992. osvojili su dvije prestižne Brit Awards nagrade, uključujući nagradu za najbolji britanski album, učvrstivši svoj status pionira crossover zvuka. Gotovo četiri desetljeća kasnije, bend nastavlja inovirati, surađivati s brojnim umjetnicima i osvajati publiku energijom i zvukom koji prkose vremenu.

Zagrebačka publika bit će među prvima koja će čuti nove pjesme i svjedočiti nastupu u kojem će plesni ritmovi, snažna bas linija i emotivni vokali stvarati čaroliju na podiju. Večer će dodatno zagrijati DJ Krnya, sa svojim specifičnim stilom i bogatim iskustvom na klupskoj sceni.

Ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio. Early bird cijena od 25 eura vrijedi do 10. listopada, a redovna cijena iznosi 30 eura. Na dan koncerta ulaznice će biti dostupne za 35 eura.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X