Anat Cohen Quartetinho otvara 6. Backstage Live Pula Festival

Anat Cohen Quartetinho (foto: Press)

Anat Cohen Quartetinho otvara 6. Backstage Live Pula Festival 28. listopada u INK Pula.

Anat Cohen, karizmatična klarnetistica, saksofonistica, flautistica i skladateljica nominirana za Grammy, nastupit će s kvartetom kojeg je okupila pod nazivom Anat Cohen Quartetinho: Anat Cohen – klarinet i bas klarinet, Vitor Goncalves – klavir, harmonika, klavijature, Tal Mashiach – kontrabas, gitara, James Shipp – vibrafon, udaraljke. Quartetinho je i naziv hvaljenog albuma iz 2022.

Već godinama kritičari i čitatelji uglednih stručnih časopisa i članovi jazz udruga proglašavaju je najboljom u kategoriji jazz klarinetista.

U sklopu 6. Backstage Live Pula Festivala, nastupit će i jedan od najboljih jazz pijanista, nagrađivani pijanist i skladatelj Emmet Cohen s trijom. Nova zvijezda jazza, dinamičan i karizmatičan glazbenik s trijom nastupa 20. prosinca u 20 sati u INK Pula, ali i 18. prosinca u zagrebačkom Kinu SC, u sklopu 15. Zagreb Jazz Festivala. Na pozornici će mu se pridružiti Philip Norris te Kyle Poole. Nakon niza prvih mjesta za jazz pijanista u usponu karijere, Emmet Cohen je dio elitnog društva svjetskih jazz majstora. Svaka njegova izvedba je drukčijeg karaktera: stride, blues, bebop, latino, klasika…

Američka jazz pjevačica Nicole Zuraitis zatvara 6. Backstage Live Pula Festival 28. travnja 2025. godine u INK Pula. Sa svojim šestim albumom „How Love Begins“, osvojila je GRAMMY za najbolji jazz vokalni album 2024. Redovito surađuje s renomiranim glazbenicima i predaje na više glazbenih institucija.

Ulaznice za koncerte 6BLP-a osigurajte na www.ink.hr. Kupnjom svake ulaznice 5 eura donira se Dječjem domu Ruža Petrović.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X