Izašao trailer za biografski film u kojemu je Robbie Williams prikazan doslovno kao majmun

‘Better Man’ stiže u distribuciju ove zime.

‘Better Man’ (foto: Paramount Pictures))

Stiže novi biografski film o britanskoj pop zvijezdi Robbieju Williamsu u kojem je pjevač prikazan kao majmun. Baš majmun.

Pod naslovom “Better Man”, nadolazeći film govori o Williamsovom razuzdanom usponu. Glas lika pripada samom pjevaču, iako je vizualno predstavljen kao CGI majmun.

“Pitao sam te da si životinja, kako bi sebe vidio? Svojim vlastitim riječima, rekao si da si izvučen na pozornicu kako bi nastupao poput majmuna,” rekao je redatelj Micheal Gracey popratnom videu, obraćajući se izravno Williamsu. “Odmah sam pomislio da te ne prikažem onakvim kakvim te mi vidimo, nego kako sam vidiš sebe… Taj način je privlačniji od još jednog glazbenog biografskog filma.”

U režiji Graceyja, koji je prethodno režirao “The Greatest Showman” i dokumentarac o P!NK “All I Know So Far”, u “Better Man” glume Jonno Davies, Steve Pemberton, Damon Herriman i Raechelle Banno. Predviđen je za prikazivanje u ograničenoj distribuciji ovog Božića (srijeda, 25. prosinca), a šira distribucija slijedi 17. siječnja iduće godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X