Stiže prva Max Original francuska serija ‘Pouzdanica’

Inspirirana istinitim događajima.

‘Pouzdanica’ (foto: Max)

Max je objavio trejler za „Pouzdanicu” (The Confidant), miniseriju od četiri epizode s Laure Calmy u glavnoj ulozi. Premijera prve epizode bit će 11. listopada na Max streaming platformi, a nove epizode u ponudu će dolaziti svakog petka.

Inspirirana istinitim događajima, ova psihološka drama prati Christelle “Chris” Blandin, Parižanku opsjednutu rock-glazbom, koja se, nakon što je svjedočila mučnim terorističkim napadima 13. studenog 2015. godine, brzo povezuje sa zajednicom preživjelih. Tvrdeći da je njezin najbolji prijatelj Vincent bio jedan od desetaka teško ozlijeđenih u kazalištu Bataclan, Chris postaje nezamjenjiva za grupu, zauzimajući istaknutu ulogu u udruzi preživjelih. Međutim, iako se njezina predanost čini bespoštednom, u njezinoj se priči počinju pojavljivati nedosljednosti, što izaziva sumnju kod pravih žrtava tragedije. Ova četverodijelna miniserija ispituje samu prirodu istine i mrežu laži koju je jedna žena ostavila za sobom.

U glumačkoj ekipi ovog psihološkog trilera su Laure Calamy (“Dix pour cent”, “Antoinette dans les Cévennes”), Arieh Worthalter (“Le procès Goldman”), Annabelle Lengronne (“Un Petit Frère”), Alexis Manenti (“Les Misérables”), Ava Baya i Anne Benoît.

Seriju je režirao Just Philippot (“La Nuée”, “Acide”), scenarij su napisali Fanny Burdino, Jean-Baptiste Delafon, Samuel Doux i Alexandre Kauffmann, a adaptirana je po knjizi Alexandra Kauffmanna „La Mythomane du Bataclan“ (Éditions Goutte d’Or). Producenti su Studiofact Stories (Roxane Rouas-Rafowicz, Jacques Aragones, Ivan Sadik, Basile Lemaire) i June Films (Julie Billy, Naomi Denamur).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X