ŽEN promoviraju ‘Ciklus’ u Attacku

ŽEN (Foto: Kristijan Smok)

Glazbene čarobnice ŽEN na krilima novog, hvaljenog albuma “Ciklus” vraćaju se pred zagrebačku publiku u subotu, 26. listopada. Proslavu izlaska albuma pripremaju u svom omiljenom klubu Attack, prostoru koji im je kao drugi dom i koji ih podržava od samih početaka. Ulaznice za koncert možete nabaviti u sustavu Core-event.

Večer će započeti izložbom fotografija koje govore o putovanju kroz 14 godina stvaranja, rasta i promjena. “Kroz slike ćete moći osjetiti kako smo se razvijali, ne samo kao bend, nego i kao žene koje stvaraju u ovom divnom, ali zahtjevnom glazbenom svijetu. Bit će to prilika da zavirite u našu prošlost, osjetite atmosferu naših prvih nastupa i proživite s nama taj nevjerojatan put”, kažu djevojke. Nakon izložbe kreće pravi show! Osim ŽEN, u Attacku će nastupiti i njihove glazbene prijateljice koje obožavaju: Patkice, Naentu, Doxia i Nori Gnom. Svaka od njih donosi svoj jedinstveni zvuk i energiju, čime večer postaje bogata i raznolika – pravi odraz snage i kreativnosti žena u glazbi.

Ova večer nije samo promocija albuma, ovo je poziv da s fanovima slave slobodu, umjetnost i snagu ŽENa. Lišće u gradu šuška o novom albumu, dogodio se “Ciklus”, ŽEN je zaokružio jedno poglavlje svoga rada i tim povodom vas pozivaju da dođete proslaviti s nama, uz obilje super glazbe.

Album “Ciklus” su snimile same članice benda u njihovom Tralala studiju, a producirala ga je Eva Badanjak. Finalni miks je napravio Saša Rajković Zarkoff s kojim ŽEN surađuju već godinama, a master je napravio nizozemski glazbeni producent Martijn Tyrell.

Kao bend, ŽEN su sada u kreativnoj fazi u kojoj nema više mjesta za kompromise. Ponosne su na svoju poziciju pionirskog lezbijskog benda, na svoju upornost i načelnost. Ovim albumom učvršćuju svoju poziciju na sceni i svoje stvaralaštvo – one su obične lezbe koje stvaraju neobičnu glazbu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X