Natali Dizdar album ‘Zadnji dan ljeta’ objavila i na vinilu

Time je po prvi put u Natalinoj karijeri njena glazba objavljena na ploči.

Natali Dizdar ‘Zadnji dan ljeta’

Album je dobio ime po prošlogodišnjem hit singlu “Zadnji dan ljeta”, te je izašao na vinilu. Za izradu grafičkog rješenja i kompletan vizuačni identitet Natali Dizdar posebno birala ekipu. Fotografije je snimila Matea Smolčić Senčar, a artwork je djelo vizualnog umjetnika blck-xcvi.

Jednostavnost je nešto što volim i što obilježava i glazbu koju radim tako da je i cijeli omot albuma na neki način takav, s mojim najdražim bojama”, rekla je Natali i otkrila da je posebno mjesto na omotu dobio i njen zaručnik William Perge, koji joj se pridružio na snimanju fotografija za vinil.

Natali Dizdar ‘Zadnji dan ljeta’

“Na ovom su albumu definitivno svoj prostor dobili neki novi ljudi i spojevi; prvenstveno producentsko-autorski tim Roko Crnić i Hrvoje Klemenčić, a samim tim i pogled u neki malo drugačiji svijet. Pop glazba s početka 2000-ih je nešto što nas je sve, koji smo radili na ovom albumu, oblikovalo na neki način, tako da i sam zvuk koketira sa tim razdobljem. Ukupno je devet pjesama na albumu, a s time smo ostavili prostor i za nastavak u nekoj budućnosti”, objašnjava Natali.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X