Stonebride su upravo izbacili ‘Time and Tide’, prvi spot s novog albuma

Prolaznost vremena, potraga za duhom, suočavanje s gubitkom i mentalno zdravlje samo su neki od motiva introspektivnog teksta pjesme ‘Time and Tide’.

Stonebride (Foto: promo)

Skoro puna dva desetljeća bilo je potrebno da se zagrebački rock razarači Stonebride upuste u avanturu snimanja svog prvog službenog video materijala ikada. Odabrana je numera “Time and Tide” (prema želji basiste benda Matije) ujedno i najduža pjesma s novog albuma “Smiles Revolutionary” izdatog u prvoj polovici svibnja 2024. za etiketu PDV.

Maestralan posao ispred kamere je odradio osobenjak i prije svega veliki prijatelj benda (od samih početaka) Mario Dobrić. Snašao se fenomenalno, i dao sve od sebe (doslovno puzao) da bi ovaj video uradak nastao. Također, bez vizije, ideje i prije svega volje digitalnog maga od kamere Tvrtka (aka Vidokk) ništa od ovog ne bi bilo moguće. Kadrovi su zabilježeni na mjestima u okolici Karlovca, kao i u podrumu zagrebačkog Pločnika.

Prolaznost vremena, potraga za duhom, suočavanje s gubitkom i mentalno zdravlje samo su neki od motiva introspektivnog teksta pjesme “Time and Tide”. U doba modernog ludila (i tehnologija), kaosa, ratnih strahota, životnih izazova te nametnutih društvenih normi, čovjek polako (ali sigurno) sve više gubi doticaj sa samim sobom i energijom koja ga iskreno motivira. Individualnost, želja za kreativnim izražavanjem te prije svega entuzijazam su motori pokretači zbog kojih se osjećamo ‘živima’. Borba ne staje, samo preuzima različite oblike. Predajmo se plimi…

Uz premijeru videa, dečki kreću i na koncertne promocije albuma “Smiles Revolutionary”, prva dva najavljena ukazanja su u u petak, 25. listopada, u riječkom Palachu i dan kasnije, 26. listopada, u pulskom Kotaču.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X