Elvis Costello i T Bone Burnett ponovno se udružuju kao The Coward Brothers za novi album i podcast

Duo je prvi put surađivao kao The Coward Brothers na singlu ‘The People’s Limousine’ iz 1985. godine.

The Coward Brothers

Elvis Costello i T Bone Burnett ponovno su se okupili kao The Coward Brothers za novi album i projekt audio serije s Audibleom.

Dvojcu nije strana suradnja, budući da je Burnett koproducirao Costellov album “King of America” iz 1986. koji će uskoro dobiti luksuzno reizdanje. Prije toga udružili su snage za singl “The People’s Limousine” iz 1985. godine koji su objavili kao The Coward Brothers.

Sada, četrdeset godina kasnije, najavili su povratak braće s novim komičnim podcastom i albumom. “Istinita priča o braći Coward”, trodijelna audio serija za Audible ispričat će povijest pop zvijezda i braće Henryja i Howarda Cowarda – koje glume Costello i T Bone – dok se gorko prisjećaju svojih iskustava u glazbenoj industriji, uključujući i toga kako ih je okrutni menadžer prevario za honor i kako su su bili nagovoreni da lažiraju vlastitu smrt.

Serijal će premijeru imati na Audibleu 21. studenog, a bit će popraćen novim albumom od 20 pjesama dvojice glazbenika s kojega je izdvojen prvi singl “Always”.

U priopćenju za tisak, Costello je rekao: “U vezi s besmislenom tvrdnjom da smo ova osoba, Howard Coward, i ja jedno te isto, moram reći: ovo je djelo razbojnika, prevaranta i šarlatana. Odmah ću ispitati svoje pravne mogućnosti.”

T Bone je dodao: “Nejasno se sjećam da sam prije mnogo godina kupio 45 pjesama Pure Bubblegum grupe The Coward Brothers. Čuo sam ih na radijskoj postaji u Fort Worthu pod nazivom KXOL, a najavljeni su kao ‘nova glazba’. Disk džokej ih je pustio jednom i dobio je tako loš odgovor slušatelja da su sljedećeg jutra spalili trake ispred postaje. Što se dogodilo s tim momcima – jesu li još uvijek živi?”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X