Kim Gordon objavila deluxe izdanje albuma ‘The Collective’

Album je dobio pohvale obožavatelja i kritičara u izdanjima poput New York Timesa, Pitchforka, Rolling Stonea, Voguea, Vulturea, NME-a, The Quietusa, i mnogih drugih, te ga već nazivaju jednim od najboljih albuma 2024. godine.

Kim Gordon (Foto: Matador Records)

Danas je objavljeno digitalno deluxe izdanje albuma “The Collective” za Matador, zajedno s najavom fizičkog deluxe izdanja zakazanog za 13. prosinca (također za Matador). Ograničeno izdanje, deluxe verzija vinilne ploče uključuje 7″ ploču s 2 bonus pjesme smještene u omotu LP-a i prešane na srebrnom vinilu.

Dvije nove pjesme na deluxe izdanju su prethodno objavljena “ECRP” i nova pjesma “Bangin’ on the Freeway” koja je popraćena video spotom u režiji Coco Gordon Moore. Kim je govoreći o novom izdanju rekla: “Osjećam se kao da tek počinjem! Hvala na svoj ljubavi!”

Gordon je imala uzbudljivu godinu, svirajući pred prepunim dvoranama i festivalima širom svijeta, uključujući nastupe na Bumbershoot festivalu, Ohana festivalu i FORM Arcosanti festivalu. Također imala svoj eksplozivni solo kasnovečernji televizijski debi, izvodeći “BYE BYE” na Jimmy Kimmel Live! showu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X