Neil Young izrazio potporu Kamali Harris: ‘Ona je moj kandidat’

‘Ona je iskrena osoba koja govori istinu koja ima iskustva u Bijeloj kući, bez dvosmislenosti ili izbjegavanja, koja ide ravno na stvar’, piše roker o potpredsjednici.

Neil Young (foto: Billyshiverstick / Wikipedia)

Neil Young je snažno podržao Kamalu Harris, detaljno navodeći razloge “zašto voli” potpredsjednicu. “Ona je iskrena i iskrena osoba koja govori istinu koja ima iskustva u Bijeloj kući, bez dvosmislenosti ili izbjegavanja, koja ide ravno na stvar”, napisao je Young u petak na svojoj stranici Archives.

“Bistre glave, dovoljno mlada da obnaša dužnost nekoliko mandata u svijetloj budućnosti, Kamala Harris je dobra osoba koja se ne boji uhvatiti se u koštac s kriminalcima i štititi zakon SAD-a. Ona je moj kandidat za budućnost ove velike zemlje.” Young je dodao da će Harris “preuzeti klasu milijardera i natjerati ih da plate svoj dio poreza. Neće im dugovati nikakve usluge. Ona je ljubazna, pažljiva Amerikanka.”

Čak i bez podrške, bilo je očito da će Young glasati za Harris, s obzirom na rokerovo gađenje prema Donaldu Trumpu, kojeg je nazvao “sramotom” u oštrom otvorenom pismu 2020. godine — “Vaše bezumno uništavanje naših zajedničkih prirodnih resursa, našeg okoliša , i naših odnosa s prijateljima diljem svijeta su neoprostivi”, napisao je – kao i njegova duga pravna bitka da spriječi Trumpa da koristi “Rockin’ in the Free World” na skupovima.

U petak je Young — koji je konačno postao američki državljanin 2020., djelomično kako bi glasao protiv Trumpa — također potaknuo svoje obožavatelje da “glasuju za lijepu budućnost vaše obitelji. Kamala Harris za predsjednicu.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X