ETHER objavila ‘odu bijesu koji je sada dobrodošao’

U pitanju je remiks pjesme ‘Da te nema’.

Ether (foto: Press)

Pjevačica ETHER objavila je remiks pjesme “Da te nema”, originalno objavljene na njezinom albumu prvijencu “Bitke na makovim poljima”. Remiks pjesma potpisuje sjajni Luka Vidović, s kojim ETHER surađuje od samih početaka svoje karijere, a uz pjesmu je objavljen i video. Za kameru je zaslužan Leonardo Pinci, montažu potpisuje Nikol Ćaćić, dok su joj se u videu pridružile Lea Komel i Tea Buršić.

“Da te nema je oda bijesu. Suputniku kojeg su mnogi od nas naučili potiskivati kroz život ne bi li održali pokoji standard ponašanja koji nam je nametnut kroz život. Ali ovo je ipak oda tome bijesu koji je od sada dobrodošao u mom životu. Dopuštam mu da pokaže lice. Jer ako ga odbijam prihvatiti bit će samo gore. Nadam se da će ovo potaknuti i druge da kažu svome bijesu “Dobro došao, i ti si dio mene.”, ističe ETHER.

“Bitke na makovim poljima” pjevačici ETHER su priskrbile nagradu Rock&OFF te hvale kritičare i publike. Samostalni projekt Nikol Ćaćić dugo se “kuhao”, a novim singlom najavila je i nova poglavlja u karijeri. Ether je prostor, mir, ono što sadrži i drži. Ether je element koji nas povezuje duhom i intuicijom. Povezan je s grlenom čakrom (visuddha). To je zato što je grlena čakra povezana sa zvukom i komunikacijom, a kaže se da zvuk prolazi kroz ETHER.

Pjesma “Da te nema (remix)” objavljena je pod etiketom Basic & Rough, a pronađite je na Spotifyu, Deezeru, Apple Musicu i ostalim digitalnim servisima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X