Liam Payne, bivši član One Directiona, pronađen mrtav

Glazbenik je pronađen mrtav u dvorištu hotela u Buenos Airesu, prenose argentinski mediji. Liam Payne je bio u dobi od 31 godine.

Liam Payne (Foto: Eva Rinaldi / Wikipedia)

“Nažalost, zadobio je smrtonosne ozljede, mogli smo samo ustanoviti smrt. Nije bilo mogućnosti reanimacije,” objavila je argentinska policija za medije u Buenos Airesu po pitanju sinoćnjeg incidenta koji je povezan sa smrću britanskog glazbenika Liama Paynea.

Policija je još navela kako je netom prije kobnog trenutka osoblje hotela policiji prijavilo Payneovo agresivno ponašanje pod utjecajem droga ili alkohola. Payne je po dosadašnjim izvidima i procjeni policije pao s trećeg kata u dvorište hotela, a liječnici su mogli samo konstatirati njegovu smrt. Nema informacija o detaljima je li pao namjerno ili slučajno i je li bio s nekim u društvu ili sam.

Payne se 2008. prvi put kao pjevač pojavio na britanskom talent showu “The X Factor”, gdje je bio eliminiran tijekom natjecanja. Kad se ponovno prijavio 2010. pozvan je u grupu u kojoj su bili Harry Styles, Niall Horan i Louis Tomlinso, ispostavilo se da je to grupa One Direction, uskoro jedan od najuspješnijih boy bendova u 21. stoljeću.

Payne je u grupi bio uspješan i kao autor, jer je koautor više od polovice pjesama na albumima “Four” i “Midnight Memories”. Nakon razilaženja grupe One Direction 2016. nastavio je sa samostalnom karijerom.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X